GRATTIS: Farmen-Wincent firar 5 år av kärlek – visar nu upp lyckan efter bröllopet med Ann-Sophie

Vilken underbar kärlekslycka!

”Farmen”-profilen Hans Wincent, som gifte sig i tv, firar träbröllop med kärleken Ann-Sophie.

Hans Wincent är den östgötske profilen som sprider god stämning men också håller järnkoll på deltagarna i TV4:s dokusåpa ”Farmen”.

Han tog över rollen som expertbonde i programserien efter mångårige profilen Gutta Andersson mitt under inspelningarna 2017. Sedan dess har han blivit kvar.

Wincent, som är hovslagare och hästuppfödare till yrket, hade tidigare aldrig jobbat med tv. Nu, några år senare, har han växt ut till en stor profil och tittarfavorit i ”Farmen”.

Med sitt lugna tillvägagångssätt och snälla men alltid ärliga tilltal har han också snabbt blivit omtyckt av deltagarna som genom åren flyttat in på gården.

LÄS MER: Så lever tittarfavoriten Hans Wincent utanför rampljuset – efter kärleksfulla giftermålet i ”Farmen”

Hans Wincent och Anna Brolin i "Farmen". Foto: Jakob Dahlström/TV4
Hans Wincent och Anna Brolin i ”Farmen”. Foto: Jakob Dahlström/TV4

Hans Wincent friade i tv

År 2019 hamnade Wincent i fokus av såväl kameralinser som tidningsrubriker. Detta efter att han mitt under inspelningarna av Farmen-säsongen friade till kärleken Ann-Sophie.

Hon sade ja och paret knöt hymens band i programmet, samtidigt som tårarna rann nerför känslomässigt berörda deltagare. Det blev en vacker dag och vigsel, efter en riktigt lyckad kärlekskupp!

Men vad tittarna då inte fick veta, var att Wincent faktiskt inte friade helt i tv – det var åtminstone inte första gången han frågade Ann-Sophie.

– Så jag åkte hem och friade igen, och frågade om hon ville gifta sig i tv, har Wincent senare berättat för Expressen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Paret har tre gemensamma barn och firar faktiskt två bröllopsdagar om året!

Anledningen?

– Vi gifte oss sommaren 2018 på Farmen och 14 februari 2019 visades det på TV4. Så vi firar två bröllopsdagar per år, har Wincent tidigare berättat i ett inlägg på sin Instagram-sida som följs av över 30 000 tittare.

Wincents fina ord till hustrun Ann-Sophie på bröllopsdagen

På söndagen firade paret bröllopsdag, och Wincent valde att uppmärksamma detta bland annat i sociala medier.

– Idag har jag och Ann-Sophie femårig bröllopsdag så det är träbröllop. (Trettio år tillsammans) Grattis till oss. Vill man se hela bröllopsveckan på Farmen så finns den på min Youtubekanal. Där har jag klippt ihop den veckans avsnitt, skriver Wincent på sin Instagram under söndagen.

Här nedan kan man se klippet:

Stort grattis till er kärlek, Wincent och Ann-Sophie!

Skriv gärna en kommentar!