Här målar Farmen-profilerna varandras rumpor – starka reaktioner efter intima draget på Torpet: ”Busigt”

Här börjar Farmen-profilerna måla varandras kroppar.
På ”Torpet” får den nakna konsten fritt spelrum.
– Vi tänkte hitta på något busigt, säger Christoffer i programmet.

Monica Zetterlund: Hur gick det till när hennes lägenhet plötsligt fattade eld? Och vad blev hennes absolut sista ord i livet? Lyssna på Nöjeslivets nya podcast här:

Den nakna sanningen om Farmen 2023?

Bus, hemlig alkohol egna tävlingar – och kroppsmålningar.

I tisdagens avsnitt av syskonprogrammet ”Torpet” som sänds i TV4 Play, gick deltagarna Viktor BergströmArtin Ghookassi, och Christoffer Hammarlöf loss ordentligt.

Trion blev i söndagens avsnitt av ”Farmen” plötsligt degraderade till ”Torpet”, efter en mycket oväntad vändning där programledaren Anna Brolin förklarade anledningen.

– Tyvärr så är det så att det är slut på Farmen. För stunden. För nu är det så att ni tre ska bege er till Torpet. Där kommer ni få en andra chans att ta er tillbaka till Farmen. Men det finns bara en plats tillbaka, sade Brolin i sändningen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Då var trion chockade av budskapet från Brolin.

Trion skickades från Farmen till Torpet

Men det verkar som om de har haft det ganska bra på Torpet.

Åtminstone har de haft roligt tillsammans – för i tisdagens avsnitt blev det plötsligt festligt.

– Jag, Christoffer och Viktor har inte så mycket att göra här på Torpet. Förutom kampen. Så jag tänkte att, nu är det fint väder och ja… Jag har sparat undan de här ölen som jag grävt ner, så jag tänkte göra dem lite glada, säger Artin.

Och visar upp sitt hemliga gömställe för tittarna.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Även Viktor avslöjar för tittarna att han har en överraskning till deltagarna.

– Förra gången jag var här, då var jag här med kungen, JC. Vi kom hit o då var det två tjejer här, Sandra och Sandra G, de var i stort sett klara med sina uppdrag. Det enda vi behövde göra var att måla lite. Belöningen som sen kom var chark och två flaskor rödvin. Det jag gjorde då var att jag smugglade in en av flaskorna i brunnarna här borta. Där har jag ju haft en flaska rödvin, och nu när jag är tillbaka på Torpet så tänkte jag knäcka den i dag, säger Viktor i programmet.

”Bjuder på sig själva”

Christoffer berättar att han belönades med brännvin förra gången han var på Torpet, enligt honom efter att de bland annat byggt om hönshuset.

Christoffer förklarar då att de gjort i ordning med lite egna tävlingar på gården. Tv-tittarna får se hur trion skålar och har kul tillsammans.

– Vi tänkte köra lite egna tävlingar, och kanske hitta på något busigt, säger Christoffer och skrattar.

Innan de genomför olika lekar ute på gården, som till slut landar i att de målar varandras kroppar. Viktor får texten ”Anna <3”, och dessutom tecknar de en vit rand i trakterna kring varandras rumpor.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Trion verkar märkbart nöjda med sitt upptåg.

– Det här är fan bra grabbar. De bjuder på sig själva och det är såna vi är. Sen vet jag att min sambo kommer skämmas därhemma när hon ser det här, säger Christoffer i programmet och skrattar.

Farmen-tittarnas starka reaktioner: ”Bäst denna säsong”

Även tittarna ger Farmen-deltagarnas nakna upptåg tummen upp.

– Detta avsnittet var det roligaste på länge, vilken trio GVV, skriver en tittare i en kommentar på Farmens Instagram-sida.

– Kvällens avsnitt gav oss alla ett gott skratt, skriver en annan tittare.

– Bästa avsnittet denna säsong! Såå otippat och älska verkligen hur dom gick loss, skriver en tredje.

Vissa tittare spekulerar också i hur alkoholen egentligen dök upp.

– Att alla tre skulle ha gömt alkoholdrycker någonstans på torpet känns ju väldigt uppgjort. Det måste ju vara något produktionen har gjort för att få lite show, skriver en misstänksam tittare i en kommentar till Farmens inlägg på Instagram.

I torsdagens avsnitt avgörs vem av deltagarna som skickas tillbaka till Farmen – och därmed får chansen i nästa veckas finaldrama.

Vem tycker du ska vinna Farmen 2023? Skriv gärna en kommentar!