Jennifers galna utbrott i Farmen – här urartar bråket totalt: ”Ät mitt bajs allihopa!”

Jennifers utbrott på Farmen

Foto: TV4

En ny vecka i ”Farmen” innebär nya konflikter. Storbonden Jennifer sitter ner för att tala ut med Ronja, men allting blir bara värre. Till slut rycker Cornelia ut till sin väns försvar.

Då tappar Jennifer det fullständigt inne i köket.

– Ät mitt bajs allihopa!, säger hon i programmet innan hon stormar iväg till storbondestugan.

Vad vore en vecka i ”Farmen” utan bråk och tjafs? Jennifer har alltid haft svårt för Cornelia och Ronja ända från början, nu eskalerar deras bråk.

I onsdagens avsnitt sätter sig storbonden Jennifer ner med Ronja för att de ska tala ut om hur de upplever den ohållbara situationen som uppstått mellan dem.

Ronja tycker att Jennifer utsätter henne för mobbning då hon ständigt pikar, kommenterar och trycker ner henne. Hon upplever att hon blir utfryst – någonting Jennifer reagerar på.

Läs mer: Tårarna efter rivalens extrema invit i Farmen – Jennifer tar alla på sängen med frågan

– Vi är här i grupp, men du betyder ingenting för mig. Jag har inte ens ork eller tid för att frysa ut dig. Hade jag velat frysa ut dig hade du märkt det. Alla här inne hade märkt det. Nu är det inte så. Du kan gärna gå runt och säga det. Du kan gärna gå runt och leka offer. Det kommer inte ta på mig. Du och jag kommer inte gilla varandra och vi har bestämt det. Vi är väldigt olika. Du är väldigt känslig av dig. Du kanske reagerar på en sak som kanske inte ens var en pik, säger Jennifer i TV4.

Ronja i diskussion med Jennifer i ”Farmen”. Foto: TV4

Cornelia kommer in i bråket

Ronja blir känslosam och säger att hon förstått att Jennifer skulle förneka att hon fryst ut henne och att storbonden skulle skjuta över allting på henne.

Speciellt har hon hakat upp sig på att Jennifer tidigare sagt till flera på gården att Ronjas bästa vän Cornelia hade haft det roligare och bättre om inte Ronja var där.

– Det är också en utfrysningsgrej, att du säger att Cornelia hade haft det så himla mycket roligare här om inte Ronja var här, säger Ronja.

– Jag hade också varit inställd på att du skulle förneka det, säger hon angående att Jennifer slår ifrån sig anklagelserna.

De båda bestämmer sig för att sluta prata eftersom de inte kommer någonstans, men bråket tar fyr igen inne i köket. Då har Cornelia kommit dit. Hon stör sig också på att Jennifer snackat skit om henne och Ronja.

– Ibland lägger du väldigt mycket onödiga kommentarer. Så då måste du börja tänka på dem i stället. För jag tycker att det är taskigt att säga att jag hade haft en roligare tid här om inte Ronja var här till exempel. Jag tycker det är elakt. Jag har valt att vara med Ronja för att jag har roligt med henne. Du känner inte henne och jag tycker det är taskigt att säga en sådan sak. Det får henne att tvivla på sig själv som person, säger Cornelia.

Cornelia brusar också upp i bråket. Foto: TV4

Tycker alla är lättkränkta

Vid det här laget börjar Jennifer bli ordentligt irriterad.

– Ska man passa sig för minsta lilla sak man säger för att det kan trampa någon på tårna? Vad fan är det här för ställe? Alla är så lättkränkta. Man kan inte f**king bete sig någonstans här utan att någon går runt och gråter, säger hon.

Då påpekar Cornelia för Jennifer att hon måste börja tänka på vad hon säger.

– När hon går och säger att jag fryst ut henne… var fan har jag fryst ut henne tänker jag då? Jag har f**king behållit lugnet. Om och om och om igen, svarar Jennifer.

Cornelia säger då att Jennifer sysslar med mobbning eftersom hon lägger små pikar och onödiga kommentarer så ofta att det inte går att ta upp det vid varje tillfälle, för det hade blivit så mycket. Hon tycker att det är elakt att Jennifer försöker få Ronja att känna sig ovälkommen.

– Har du tänkt på hur jag känner? Bara för att jag inte går runt och gråter och klagar till varenda person. Jag ber gärna om ursäkt om jag vet att jag har sårat någon, men hur ska jag veta det när hon sitter och säger: ”Jag tänker inte ta det med dig”. Jag har inte bett om ursäkt för jag anser inte att jag har sårat henne med flit, säger Jennifer.

”Huset kryllar av ormar”

Till slut når konflikten sitt klimax. Jennifer har fått nog och får ett sista utbrott innan hon lämnar köket.

– Jag är done (klar) med att f**king vara snäll här inne, jag är så done med det. Det får vara. Och vet du vad? Ät mitt bajs allihopa!, säger hon argt.

Jennifers utbrott i ”Farmen”. Foto: TV4

– Nej tack, svarar Cornelia.

När Jennifer kommer fram till storbondestugan står hon och pratar med Tim och Maxine där inne.

– De här två tar fram min onda sida. Jag svär på Gud att jag inte har några problem att visa det. Jag har inte ens vågat kolla på henne för att hon blir så lättkränkt. Jag pallar inte. Är det så att de försöker ta ut mig: ”Varsågod”. Just nu känner jag att jag är klar med det här stället. Det där huset kryllar av ormar. Jag orkar inte, jag bryr mig inte. Är det så att hon tar ut mig så gör hon det. Jag är så done med hur de får mig att må mentalt, säger hon.

Det går vilt till på Farmen, helt klart. Men det finns en gräns för vad som inte är okej att säga till varandra.

Man måste visa respekt och medmänsklighet där inne. Det hoppas jag att alla håller med om.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version