Jennifers stenhårda attack mot Ronja i Farmen – då går topplocket: ”Kärring” 

I TV4:s Farmen är det starka känslor som blir allt mer påtagliga för deltagarna för varje dag som går.

Under veckan upplever Ronja att storbonden Jennifer inte alls tycker om henne, och det är hårda ord som delas ut från Jennifers sida.

I årets säsong av Farmen har konflikterna varit många och det är helt klart en tryckt stämning mellan vissa deltagare.

Under tisdagens avsnitt blir det tunga känslor för Ronja, och när de sitter vid matbordet för att göra äggkoppar märks det av så pass tydligt att Jennifer blir irriterad på det.

I en synk delar hon då ut några hårda ord om Ronja.

– Jag tyckte ändå att stämningen var ganska god när vi gjorde äggkopparna. Och sen så såklart så fort jag är i rummet så blev ju Ronja bitter och en riktig kärring som bara har katter typ, sån aura hade hon. Skrattade knappt när vi andra skrattade och höll på. Skratta gör hon typ bara när den hon kväver, stackarn Cornelia, säger någonting roligt. Då tvingar hon fram ett skratt, säger Jennifer.

Ronjas känslosamma ord till Cornelia

I efterhand pratar Ronja och Cornelia om hur det hela känns, varpå Ronja förklarar att hon upplever att Jennifer inte alls tycker om henne.

– Alltså hon hatar ju mig, och jag vet inte riktigt vad jag har gjort för att hon ska tycka så fruktansvärt illa om mig, säger hon då.

– Jag tycker inte att Jennifer har gjort ett bra jobb som storbonde hittills. Dels för att hon inte pratar med mig, och det tycker jag hon ska göra. Även om hon inte tycker om mig som person så är hon just nu liksom chefen här och då kan man inte hålla på och tramsa med att man pratar med vissa men inte andra. Så det tycker jag hon sköter jävligt fult, fortsätter hon i en synk.

”Hon tycker nog att jag är tråkig”

Anledningen till att Jennifer inte skulle tycka om Ronja tror hon beror på att hon anser att hon är tråkig.

– Jag tror inte hon tycker om mig. Hon tycker nog att jag är tråkig, hon tycker nog att jag är ocool, säger Ronja till Cornelia som svarar att:

– Man kan ju inte tycka illa om någon för att man tycker att den är tråkig eller ocool. Det är en väldigt konstig grej. Man tycker ju illa om någon för att den inte är snäll, till exempel.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version