Jennifers tårar i ”Farmen” efter anklagelserna – blev själv utsatt för mobbning: ”Gör inte sånt”

Jennifers tårar i Farmen

Foto: TV4

Årets säsong av ”Farmen” har kantats av bråk och konflikter. Mitt i händelsernas centrum står Jennifer. När hon denna vecka är storbonde gaddar övriga deltagarna ihop sig mot henne, vilket till slut får henne att brista ut i gråt.

– Bara för att jag inte sitter och gråter varje kväll över vad det nu än kan vara, eller säger hur dåligt jag mår, så målas jag upp som den elaka. Jag är så j*vla trött på det, säger hon i programmet.

Veckans storbonde Jennifer har ett hårt yttre och försöker hålla uppe fasaden när alla andra på gården går emot henne. När hennes kompisar Tim och Fredrik har lämnat gården för en vecka på ”Torpet” blir det tydligt att hon är väldigt ensam.

Då passar de andra deltagarna på att gadda ihop sig mot henne.

Det får Jennifer att må väldigt dåligt.

Läs mer: Jennifers stenhårda attack mot Ronja i Farmen – då går topplocket: ”Kärring” 

– Bara för att jag inte sitter och gråter varje kväll över vad det nu än kan vara, eller säger hur dåligt jag mår, så målas jag upp som den elaka. Jag är så j*vla trött på det, säger hon i TV4.

Jennifers tårar i ”Farmen”. Foto: TV4

– Bara för att man är stark betyder det inte att man inte har känslor. Bara för att man går runt med sina känslor i ensamhet så betyder det inte att man mår bra, fortsätter hon.

Pratar av sig med Cornelia

Det hela urartade när Magnus frågade storbonden vem som var lunchansvarig. Hon hade varit iväg på ”Torpet”-kamp och inte varit på plats på några timmar. Jennifer blev då arg för att ingen annan tagit något ansvar.

Senare kom Desirée in och skällde på henne för att hon var så vresig. Då tog Jennifers känslor över och hon blev märkbart ledsen och nedstämd.

På kvällen stod hon ensam i ladan och snickrade på ett av veckans uppdrag. Då kom Cornelia in till henne för att prata.

– Det är mycket känslor. Mycket som jag inte går runt och säger till om. Jag vill inte starta onödigt drama. Jag måste ta hänsyn till folks olika känslor, men när jag säger upprepade gånger att jag mår skit, jag har också barn hemma och familj som jag tänker på, uppmärksammas det inte. Det är mer om man sitter och gråter framför alla, och det är inte jag, säger Jennifer.

Cornelia får en lite annan bild av henne då.

– Jennifer är hård på utsidan, men ingen är så hård. Jag fattar att någonstans mår hon inte bra och det är därför jag ville prata med henne. Då visade hon en del av sin mjuka sida. Hon vill ju inte heller ha det så här, säger hon.

Jennifers tidigare trauma

Jennifer talar ut om sitt barndomstrauma för Cornelia. Det visar sig att hon var mobbad som liten.

– Att bli kallad mobbare och att höra att jag fryser ut när jag faktiskt inte gör det. Jag har själv blivit mobbad när jag var liten liksom. Jag gör inte sånt. Jag vet hur det känns. För mig går det inte in i mitt huvud att jag ska vara det aktivt. Därför tar jag det så personligt, säger hon och fortsätter:

Jennifer och Cornelia förenas i en kram. Foto: TV4

– Jag har haft sjukt mycket problem med mobbning när jag var liten. Det fortsatte tills jag var 13 år, lite mer till och med.

Cornelia säger senare i en synk (utan andra deltagare) att hon inte är förvånad att Jennifer också upplevt mobbning.

– Jennifer berättade för mig att hon blivit mobbad. Jag kan nästan förstå det. Man utvecklar den där hårda sidan då. Det är inte så konstigt att man blir hård och att man har höga murar om man har upplevt mobbning. Man är rädd för att visa sig svag för man tror att det är det som bjuder in till ännu mer mobbning. Så jag blev inte jätteförvånad, säger hon.

Ingen ska behöva bli mobbad eller nedtryckt. Så tråkigt att det hänt så många människor.

”Farmen” fungerar bättre när alla visar varandra respekt.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version