Nebil är vinnare av Farmen 2023 – detta vill han göra med vinstpengarna

Efter en jämn och spännande final i Farmen 2023 stod till slut Nebil Davidsson som vinnare.
Nu berättar han vad vinsten ska gå till, skriver Hänt.

Kenta Gustafsson: Från misären på Plattan till skandalen i schlagerfestivalen. Hur gick det till? Vad var det som skapade rabalder? När började intresset för musiken, och hur kom den odödliga Hammarby-låten till? Lyssna på Nöjeslivets podcast här, och glöm inte att prenumerera så du inte missar nästa fredagsavsnitt: 

Det blev till slut Nebil Davidsson och Tora Brandström som ställdes mot varandra i den prestigefyllda finalen av ”Farmen” 2023.

De båda deltagarna gjorde upp efter en dramatisk säsong, där deltagare hoppat av i omgångar och kämpat i realityprogrammet där de får leva likt bönder gjorde på 1800-talet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Nebil och Tora ställdes mot varandra i tinget där programledaren Anna Brolin gjorde upp om spelreglerna inför det stora avgörandet.

Själva finalkampen blev tajt och efter en jämn tillställning kunde Nebil ta hem segern. 

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

– Alltså jag bara skakade och ville berätta för familjen: ”Jag kommer hem som en vinnare! Som vinnaren”, säger Nebil i programmet.

Första samtalet gick därför hem till nära och kära.

– Att få berätta för min fru och mina barn att jag vunnit ”Farmen”… det är tack vare er som jag kommit så här långt och lyckats med det här.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

– Jag gjorde mitt bästa, och det räckte ju.

Vinnaren i Farmen plockar hem en halv miljon kronor. För Nebil är i alla fall en sak klar: familjen kommer få vara med och bestämma var segersumman ska gå.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

– Jag har ju sagt att barnen ska få vara med och bestämma vad vi ska göra för pengarna, och det har jag hållit. Det dem vill göra som första grej är att åka till Ullared, så att det blir en Ullaredsresa där de kommer få sätta sprätt på ganska mycket pengar, säger Nebil till sajten Hänt.

Han förklarar att det också kan komma att bli lite saker till hemmet.

– Sen ska vi göra lite tråkiga grejer också, vi har tänkt att byta fönster på övervåningen på huset och sen önskar sig min fru en ny kaffebryggare, så det kanske hon får om hon är snäll!

Stort grattis till vinsten i Farmen, Nebil!

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Vad tycker du om årets final i Farmen? Skriv gärna en kommentar!