Oväntade lögnen i Farmen inför alla – så blir tittarna blåsta framför ögonen av TV4: ”Inte riskera…”

Hans Wincent och Anna Brolin i Farmen. Foto: TV4

Tv-tittarna anar inget.
Nu avslöjas den stora blåsningen i ”Farmen”.
– Man vill väl skapa en illusion, säger Magnus Samuelsson till Hänt.

”Farmen” – som leds av Anna Brolin och bondementorn Hans Wincent – är mitt inne i en spännande och högdramatisk säsong. Samtidigt pågår även syskonprogrammet ”Torpet” parallellt på TV4.

I realityserien får utslagna deltagare från Farmen fortsätta kvala. Nytt för i år är att ”Torpet” i år bebos från start av tre revanschsugna tidigare ”Farmen”-deltagare – Cornelia Nordensson, Levin Larsson och Maxine Lindin.

– Här finns ingen storbonde men det gäller ändå att kämpa för sin överlevnad och att ta sig igenom Torpets utmaningar, skriver TV4.

I tv-rutan kan tittarna se hur de utslagna ”Farmen”-deltagarna vandrar mellan gården till torpet.

Men enligt Magnus Samuelsson, som gjorde entré i ”Torpet” förra veckan, är sanningen inte helt överensstämmande med vad tittarna får se.

Artikeln fortsätter under bilden.

Hans Wincent och Anna Brolin. Foto: TV4

I själva verket är det inte alls särskilt nära mellan gården i ”Farmen” och torpet. Deltagarna tvingas nämligen åka bil mellan de båda inspelningsplatserna, berättar han.

Det är alltså inte så att de går hela vägen mellan gården och torpet.

– Det är typ skitlångt. För på den här bytesdagen har man ju liksom kampen och sen får man sätta sig i en jävla bil med ögonbindel och åka hur länge som helst, säger Magnus till Hänt.

Deltagarna tvingas ha ögonbindel när de ska till torpet och det hela skapar en slags mystik i rutan.

– Några har ju fått gå genom skogen och några längs vägen. Så jag menar, man vill väl skapa en illusion av att man vandrar ifrån Farmen till Torpet. Men jag tänker att det är produktionstekniska skäl till att man inte faktiskt kan gå mellan Torpet och Farmen.

Han fortsätter:

– För då kan man ju vara på Farmen och gå och smyga på torparna och det vill man ju inte riskera liksom, säger han till Hänt.

”Farmen” sänds söndag-torsdag i TV4 och TV4 Play.

Vad tycker du om årets säsong? Skriv gärna en kommentar.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version