Så är Farmen-vinnaren Nebils relation med Viktor i dag – efter hårda orden i TV4
Farmen-Viktor och Nebil. Foto: TV4

Så är Farmen-vinnaren Nebils relation med Viktor i dag – efter hårda orden i TV4

Nebil Davidsson tog hem segern i Farmen.
Men hur ser relationen till Viktor Bergström, som skickade en rejäl känga till honom i programmet, ut i dag?
Nu ger han svar på tal, skriver Nyheter24.

Kenta Gustafsson: Från misären på Plattan till skandalen i schlagerfestivalen. Hur gick det till? Vad var det som skapade rabalder? När började intresset för musiken, och hur kom den odödliga Hammarby-låten till? Lyssna på Nöjeslivets podcast här, och glöm inte att prenumerera så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Farmen 2023 gick i mål på söndagen. Den dramatiska säsongen fick också ett dramatiskt slut när Nebil Davidsson och Tora Brandström ställdes mot varandra i en rafflande final.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Säsongen har också präglats av att flera deltagare hoppat av i omgångar. Men Nebil och Tora nådde alltså hela vägen till final, efter att ha kämpat i realityprogrammet där de får leva likt bönder gjorde på 1800-talet.

LÄS MER: Här bryter Anna Brolin ihop – TV4-profilen i tårar efter agerandet i Farmen: ”Börjar gråta”

Föll ihop efter finalkampen i Farmen

Finalkampen blev oerhört jämn och avgjordes inte förrän i den sista grenen i tinget. Fokuset var totalt från båda finalisterna.

– När det är så pass nära och så lite frågor kvar, så övergår nervositeten till fokusering. Allt runtomkring blir svart kan man säga, man ser bara Anna och tävlingen, säger Nebil som till sist tog hem slutsegern.

Farmen-profilen föll ihop på knä och gömde ansiktet i sina händer när han insåg att han vunnit.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

– Alltså jag bara skakade och ville berätta för familjen: ”Jag kommer hem som en vinnare! Som vinnaren”, säger Nebil i programmet.

LÄS MER: Farmen-Viktors syrliga kritik mot Wincent – till attack efter beslutet för deltagarna: ”Groteska”

Första samtalet gick därför hem till nära och kära.

– Att få berätta för min fru och mina barn att jag vunnit ”Farmen”… det är tack vare er som jag kommit så här långt och lyckats med det här, säger Nebil om stödet hemifrån.

LÄS MER: Farmen-Tora bryter tystnaden om Nebil – orden efter stora finaldramat i TV4: ”För min del…”

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Såväl Nebil som Tora kvalade in till den stora finalen via semifinal där de ställdes mot Viktor Bergström och Asiatou Touray.

– Jag hade kunnat tagit den där finalplatsen om jag hade pluggat mer än jag gjorde under min tid på Farmen. Men jag åker ändå ut med flaggan i topp och är sjukt stolt över allt jag gjort och åstadkommit. Det är också en vinst, säger Viktor i programmet.

Han medgav också att han ”spelat spelet”.

– Alla som sökte till Farmen vet att det är ett spel och kan man inte hantera det, då vet man att man inte ska söka till såna här tillställningar. Det är klart jag hellre spelar bort någon än blir överspelad själv, säger Viktor.

Rök ihop i Farmen: ”Lortig efter allt skitsnack”

Just Viktor och Nebil hade tidigare under säsongen hamnat i olika heta diskussioner på Farmen. I slutet av säsongen skickade Viktor en känga till Nebil.

– Du behöver tvätta dig. Du är lortig efter allt jävla skitsnack du har kört med på den här tiden. Sitt inte och säg till Anna att, ”jag kör som vanligt, jag är bara mig själv”. För du är inte dig själv, om du är samma här, du är omöjligt så hemma. För här har du snackat massa skit, sade Viktor till Nebil i programmet.

Nebil tog det hela med ro.

– Viktor kom tillbaka till oss och hade ett temperament och en aura att slå sig för bröstet och visa att han skulle sätta alla på plats. Han märkte att folk var rädda, så att nej, det brukar inte bita på mig. Jag är van vid att ha småbarn runtomkring mig. Han fick styra, sade Nebil i en synk i programmet.

Så är Nebils relation till Viktor i dag: ”Vänner”

Nu berättar Nebil hur deras relation till varandra ser ut i dag, efter inspelningarna som skedde i somras.

Artikeln fortsätter under bilden.

Farmen-deltagarna i semifinalen. Foto: TV4
Farmen-deltagarna i semifinalen. Foto: TV4

De båda Farmen-deltagarna är i dag vänner, bekräftar han.

– Efter att Viktor fått ur sig allt så blev vi vänner igen och satt och hade det jättetrevligt resten av dagen. Det fick tittarna inte se, säger Nebil till sajten Nyheter24.

Farmen-vinnaren bekräftar samtidigt att hans relation till Viktor i dag är god.

– Idag har vi en jättefin relation och ringer varandra en eller två gånger i veckan. Jag och min lilla vän ska ta motorcyklarna och åka för att hälsa på Viktor och hans vän som också var inne på Farmen. Det ser jag mycket fram emot, säger Nebil.

LÄS MER: Farmen-Viktor om framtiden i tv – passningen till Anna Brolin efter inspelningarna: ”Jag vill…”

Foto: TV4

Stort grattis till segern i Farmen, Nebil!

Vad tycker du om årets säsong? Skriv gärna en kommentar!