Tårarna efter rivalens extrema invit i Farmen – Jennifer tar alla på sängen med frågan

Farmen-Cornelia och Jennifer och Ronja. Foto: TV4

Farmen-Cornelia och Jennifer och Ronja. Foto: TV4

De har varit rivaler i ”Farmen”.
Men här ställer Jennifer frågan som förändrar allt till Cornelia.

Värvningsförsöket väcker starka känslor bland deltagarna.

Dramatiken tätnar i årets säsong av ”Farmen” där deltagarna gör upp om vinsten på totalt en halv miljon kronor.

I TV4-programmet får deltagarna testa på livet som bönder på gården Norra Brandstorp i Smålands skogar.

– Den här säsongen har det verkligen sprakat på många sätt. Det är ett mycket härligt gäng med starka karaktärer som ska samsas och förhålla sig till 1800-tals miljön. Så det har blivit en sommar med otaliga skratt, en del bus och starka känslor av alla dess slag från gråt och förtvivlan till skratt och glädje, säger Anna Brolin i ett uttalande inför säsongen och fortsätter:

Artikeln fortsätter under bilden.

Anna Brolin i Farmen 2024. Foto: TV4

– Eftersom det samtidigt är digital detox och mobilfritt finns ju utrymme för långa och många samtal mellan våra farmare och det är fascinerande att se hur starka vänskapsband som knyts. Tittarna kommer helt klart få ta del av en väldigt rafflande säsong på många sätt.

Nu är det Jennifer Valencia som blivit ny storbonde i programmet, och i veckans avsnitt ställer hon en extremt oväntad fråga till tidigare ”Paradise hotel”-profilen Cornelia Gyllborg.

Valencia och Gyllborg har nämligen hittills varit i två helt olika grupperingar på gården, och stämningen har varit bråkig och stormig.

Men nu gör Jennifer ett försök att få över Cornelia i sin ”pakt” – och erbjuder plötsligt henne en plats i storbondestugan.

– Då sover du i sängen med mig så klart, säger Jennifer till Cornelia som blir paff.

Artikeln fortsätter under bilden.

Cornelia och Jennifer i ”Farmen”. Foto: TV4

Hon tackar för frågan, men säger nej, och hänvisar till att hennes vän Ronja Lindholm förmodligen inte skulle uppskatta om hon hade valt att säga ja.

– Jag tror att hon skulle bli lite ledsen om jag flyttade ut dit, även om jag uppskattar att du frågade mig, säger Cornelia till Jennifer.

Efteråt berättade hon hur hon resonerade.

– Jag blev superchockad. Jag vet inte riktigt vad som har hänt. För ett par veckor sedan var vi väl ärkefiender och nu helt plötsligt ska jag flytta in i storbondestugan, säger Cornelia i programmet.

När hon senare berättar för Ronja om det inträffade blir känslorna starka. Jennifers ”kuppförsök” – att försöka värva Cornelia till sin pakt – gör Ronja upprörd.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

– Jag vill att Jennifer åkte helst igår, hon har ingenting här att göra. Hon sabbar stämningen, hon uppfattar inte det själv. Alla hade haft mycket roligare om hon inte var här. Hon är fett taskig och bidrar med taskig energi, säger Ronja i programmet.

Vad tycker du om årets säsong av ”Farmen”? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version