Oväntade flirten i Farmen: ”Han är extremt sexig”

Vad kan vara mer spännande än intrigerna i Farmen? Ja, det skulle vara Farmen med kändisar i sådant fall. I måndags var det säsongsstart för Farmen VIP, och redan i första avsnittet sattes ribban för det drama vi kommer att få se framöver. Två personer visade inte helt väntat ett stort intresse för varandra.
– Han är extremt sexig, säger Camilla Henemark om deltagarkollegan.

Tio kändisar med helt olika bakgrunder och verksamhetsområden har fösts ihop för att sköta en gård tillsammans, och allt sänds på tv. Gleen Hysén, Ola-Conny från Ullared, Samir Badran och Patrik Sjöberg är några av de som ska tävla om vinsten, men en av deltagarna – Camilla Henemark, hade tankarna på annat när hon kom till gården.
– Han är extremt sexig här i bushen, det kan jag säga, säger hon om deltagaren Ola-Conny i programmet.

Foto: TV4

Ola-Conny svarar på Camillas smicker

Men det är inte enda gången Camilla visat att hon haft ett gott öga för Ullared-profilen. I en annan intervju i P5 Stockholm har hon sagt att hon är ännu mer kär i honom efter inspelningen. När Ola-Conny får veta vad hon sagt säger han:
– Jag tycker hon är en fantastisk fin och trevlig människa. Jadu… Jag vet inte riktigt vad jag ska svara. Hon är väldigt bra att ha att göra med, säger han enligt Aftonbladet.

Dela gärna om du vill ha fler smaskiga uppdateringar om kändisar i ditt flöde.