Framtiden för Gunilla Persson – nya beskedet efter intåget i Ica-reklamen: ”Stark personlighet”

Gunilla Persson sprider Hollywood-glans i Icas reklamsåpa.
Nu svarar matjätten på frågan om tv-profilens framtid i serien.
– Vi är jättenöjda och glada över att Gunilla ville vara med, säger Sofia Swärd, projektledare på Ica, till Nöjeslivet.

Tv-personligheten och modellen Gunilla Persson dyker upp i en ny roll i Icas reklamsåpa. Redan 2007 utsågs matjättens tv-reklam som den längsta i historien av Guinness rekordbok, och har sedan starten i början på 2000-talet väckt mycket reaktioner.

Under årens lopp har många skådespelare passerat i rollerna. För ett par år sedan ersattes Hans Mosesson med Loa Falkman i rollen som Ica-Stig – butikens föreståndare och huvudkaraktär.

Loa Falkman
Foto: Youtube

Han ersattes i början av förra året av två folkkära skådespelare: Björn Kjellman och Suzanne Reuter. De spelar nu de nya butikscheferna Ica-Stig och Ica-Stina.

Ett annat drag från reklammakarna har varit att värva in flera kända namn i olika typer gästroller. Bland annat har hockeyhjälten Börje Salming setts som frukt i reklamen, och under Melodifestivalen var det schlagerstjärnorna Nanne Grönvall och Andreas Lundstedt som dök upp.

Nu är det alltså tv-profilen Gunilla Persson som gör entré i Ica-reklamen.

Därför dyker Gunilla Persson upp i Ica-reklamen

På de nya bilderna kan man se hur Persson, som medverkade i TV3:s reality ”Svenska Hollywoodfruar” på 2010-talet, kliver in i en roll som Ica-Stigs nya flickvän: ”Nilla”.

– Gunilla är en stark personlighet som tar plats och skapar känslor, men det är också många som tycker om henne, säger Sofia Swärd, projektledare på Ica, till Nöjeslivet.

Gunilla Persson i Ica-reklamen. Foto: Youtube

– Att hon i denna film spelar rollen som Stigs sambo tyckte vi var lite roligt och med förhoppningen att folk skulle reagera lite.

Nu återstår att se om tv-personligheten blir en återkommande rollfigur i reklamsåpan – matjätten öppnar i alla fall dörren för att tittarna ska få se mer av Gunilla Persson i framtiden.

– Stig har genom åren haft flera flickvänner och vi får se om Gunilla kommer tillbaka eller ej, håll gärna utkik i ICAs reklamfilmer framåt, säger Swärd.

Klart är i alla fall att matjätten uppskattat att Hollywoodfrun tackade ja till rollen i såpan.

– Vi är jättenöjda och glada över att Gunilla ville vara med, och hennes insats i veckans reklamfilm.

Foto: Youtube

Gunilla Perssons starka reaktion efter frågan

Även Gunilla Persson verkar nöjd med det nya samarbetet.

– Att göra reklamfilmer är något jag verkligen gillar. Så länge som kameran rullar så är jag i mitt esse, det kan många jag känner intyga, skriver Gunilla Persson i sin blogg.

Hon reagerade starkt när frågan om att vara med i reklamfilmen dök upp.

– Jag grät faktiskt av glädje då man frågade efter mig, skriver hon.

Här kan man se reklamfilmen med Gunilla Persson:

Vad tycker du om detta? Skriv gärna en kommentar.