Glädjebeskedet: ”Hotell Romantik” gör comeback – då kommer nya säsongen i SVT 2024

Hotell Romantik säsong 2, hotell romantik

Foto: SVT

”Hotell Romantik” gjorde stor succé i SVT under våren 2023. Nu bekräftar kanalen när nästa säsong av tittarfavoriten drar i gång med säsong 2.

Under våren 2023 fick tittarna följa med ett gäng 65-plussare på en riktig kärleksresa i SVT och ”Hotell Romantik”.

Där fick vi se härliga personlighet som bland annat Merja, Roger, Lasse, Monica och Tore i jakten på den stora kärleken.

Det bjöds på både skratt, dans, djupa konversationer, och en och annan tår.

Foto: Janne Danielsson/SVT

Hotell Romantik i SVT

Utöver att söka efter kärleken så fick deltagarna också skapa minnen för livet på det vackra hotellet i Alperna.

De gjorde allt ifrån att åka rodelbana till att lära sig joddla. De gick också på rave och tog sig till och med an en höghöjdsbana.

Ja- det var både fartfyllt, känslosamt och spännande.

Stora succén för programmet

Fina vänskapsband bildades och även programledarna Kristina “Keyyo” Petrushina och Erik Ekstrand tyckte att det var en fantastisk upplevelse.

– Vi hade väldigt roliga, fina och händelserika dagar med våra otroliga deltagare. Tänk att 65-plussare är precis lika levnadsglada, romantiska och smågalna som vem som helst. Enda skillnaden är att de är lite visare och har levt längre, har Keyyo sagt i ett pressmeddelande.

Programledarna Erik och Keyyo i Hotell Romantik. Foto: SVT

Och faktum är att det snart är dags för en sprillans ny säsong av tittarfavoriten att ta plats i TV-rutan.

– Svensk dejting-tv har fått en ny kärlek med supersuccén Hotell Romantik. Våra modiga och kärlekstörstande deltagare har varje vecka nått en miljonpublik och nu gör vi säsong 2. Jag ser fram mot ett nytt hotell, nya deltagare och en ny debatt om längtan efter kärlek efter 65, har Anton Glanzelius, programbeställare på SVT, sagt i ett pressmeddelande.

Då börjar säsong 2 av Hotell Romantik

Premiären för den nya säsongen blir söndagen den 18 februari klockan 21.00 i SVT1 och SVT Play.

– Äntligen slår vi upp portarna till Hotell Romantik igen! Jag trodde inte att det var möjligt att det kunde bli ännu mer action, röj, kärlekstrassel, glädje, bus och fina samtal om kärlek än vad det var förra säsongen – men det blev det. Deltagarna är helt otroliga och bjuder på mycket livsglädje, klokhet, mod och romans, säger programledaren Kristina “Keyyo” Petrushina i ett uttalande.

Foto: SVT

Det kan knappast bara vara jag som ser fram emot det här!

Exit mobile version