Foto: TV4

Göran efter shoppingturen i Bonde söker fru: ”Aldrig mer”

Westernryttaren Göran, 69, från Nykvarn är en av de som söker kärleken i nya säsongen av ”Bonde söker fru.” Men efter upplevelsen tillsammans med damerna som flyttat in på gården har han nu kommit till en insikt.

– Där tappade jag kontrollen, säger han i programmet.

Nu är en ny säsong av ”Bonde söker fru” i full rullning och det börjar redan hända grejerna på gårdarna. Äntligen har brevskrivarna fått flytta in och mycket ska ställas om i vardagen för bönderna som är vana att bo solo.

Under onsdagens avsnitt bestämmer sig Göran för att det är en god idé att ta med sig tjejerna för att handla mat. Men detta blir snabbt ett beslut som han ångrar.

Det gör Göran aldrig om

Brevskrivarna är nämligen väldigt redo för en mathandling och har många olika idéer om vad som bör införskaffas. Vagnarna fylls snabbt på med mängder av produkter och Göran känner direkt att det spårar ur.

– Jag försökte hålla koll i början på vad vi handlade för någonting. Men det gick ju överstyr redan när vi kom fram till grönsakerna och där tappade jag kontrollen, säger han i programmet.

När inhandlingen är över kan han pusta ut, och i en synk förklarar han att det nog inte blir att shoppa med hela gänget igen i framtiden.

– Det var skönt att det blev gjort. Och att vi inte gör det en gång till. Jag kommer aldrig mer handla med fyra kvinnor, det här var en strid för överlevnad. Jag kan inte beskriva hur lättad jag var när jag fick betala och gå därifrån. 

Vad tycker ni om säsongen så här långt? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

LÄS MER

 

Läs mer om...