Gunilla Perssons starka ord om återföreningen med Suzanne Reuter – efter insatsen i Ica-reklamen

Foto: Ica, Youtube/Naina Helén Jåma/TT

Gunilla Persson sprider Hollywood-stjärnglans i nya Ica-reklamen.
Nu berättar tv-profilen om sitt härliga återseende med Suzanne Reuter – som hon hyllar stort.

Det var i förra veckan som tv-tittarna för första gången fick möta den nya karaktären i Ica-reklamen: tv-profilen och modellen Gunilla Persson i rollen som ”Nilla”.

Gunilla Persson i Ica-reklamen. Foto: Youtube

I reklamsåpan presenteras hon som Ica-Stigs (Björn Kjellman) nya sambo (?).

Tv-tittarna får se ”Stig” skicka en inköpslista med mer aubergine till ”Nilla”.

Redan 2007 utsågs matjättens tv-reklam som den längsta i historien av Guinness rekordbok, och har sedan starten i början på 2000-talet väckt mycket reaktioner. Många skådespelare har genom åren kommit och gått – och när just Kjellman klev in i såpan tillsammans med Suzanne Reuter i början på förra året blev rubrikerna stora.

Foto: Ica/Youtube

Sedan dess har matjätten satsat på att ta in flera kända namn med ojämna mellanrum: bland annat har tv-tittarna fått bekanta sig med hockeyhjälten Börje Salming iklädd en frukt. Då det var Melodifestivaltider dök plötsligt schlagerstjärnorna Nanne Grönvall och Andreas Lundstedt upp i såpan.

Men nu är det alltså tv-profilen och modellen Gunilla Persson som träder in i världens längsta reklamsåpa. Persson är framför känd via sin medverkan i TV3:s långkörare ”Svenska Hollywoodfruar” under 2010-talet – och matjätten är glada för hennes insats.

STOCKHOLM 2019-08-28 Gunilla Persson fotograferad i samband med ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3 år 2019. Foto: Naina Helén Jåma / TT

– Vi är jättenöjda och glada över att Gunilla ville vara med, och hennes insats i veckans reklamfilm.

– Gunilla är en stark personlighet som tar plats och skapar känslor, men det är också många som tycker om henne, säger Sofia Swärd, projektledare på Ica, till Nöjeslivet.

Gunilla Perssons härliga återseende – med Suzanne Reuter

Samtidigt innebar jobbet också en kär återförening för Gunilla Persson.

Tv-profilen berättar om de starka känslorna efter att ha fått återse Suzanne Reuter, som ju spelar rollen som ”Ica-Stina” i reklamsåpan.

Gunilla Persson hyllar den prisade skådespelaren stort.

– Det kändes verkligen som att träda in i en familj med underbara Susanne Reuter också som jag träffade på fortet i Frankrike Fort boyard 2019, skriver hon.

Persson medverkade i ett avsnitt av ”Fångarna på fortet” det året.

Suzanne Reuter fick rollen som Madame Fouras – gåtställaren i TV4:s ”Fångarna på fortet” samma år och arbetade då nära programledarna Agneta Sjödin och Gunde Svan på fortet.

Sjödin, Reuter och Svan i ”Fångarna på fortet”. Foto: TV4

Nu passar vi på att hylla Suzanne Reuter – en fantastisk skådespelare!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!

Exit mobile version