Hånet mot Jesper Börjesson – efter triss-incidenten i Nyhetsmorgon

Programledaren Jesper Börjesson är inte bara professionell, utan också väldigt folkkär och populär hos tv-tittarna. Men alla hans drag i Nyhetsmorgon går inte hem hos alla. Eller, åtminstone så skojas de om.

Efter att Jesper upptäckt att en person narrat honom i sociala medier, hakade han själv på tåget och skrattade åt sig själv.

Jesper Börjesson brukar alltid konversera trevligt med gästerna som är där och ska skrapa Triss på morgnarna. Men vissa tycker att han borde prata lite mindre.

”Börjessonajävelen”

Under gårdagen la konstbären och satirikern Wistikent, med över 30 000 följare på Instagram, ut en bild där han driver med Jesper.

Och Börjessonajävelen bara tjabbar och tjabbar. Jag vill skrapa lotten NU!”, står det på bilden som konstnären ritat av Jesper och en gäst.

Visade sig vara vänner

Det finurliga är att konstnären är en barndomsvän till jesper, och därför tog han det hela med ro och la själv upp bilden senare.

Är otroligt förtjust i min gamle barndomsvän Kent Wistis underfundigheter”, skriver Jesper Börjesson på Instagram.

Han har naturligtvis även ett och annat att säga om mig och Nyhetsmorgon. Imorgon är det dags för nytt program med mig och Soraya Lavasani. Återstår att se om Trisskraparen känner så här.

 

Här är ett av alla triss-besök i Nyhetsmorgon. Inte ”tjabbar” väl Jesper för mycket?

Personligen tycker jag att Jesper Börjesson är helt underbar som både kan vara professionell i Nyhetsmorgon och skratta åt sig själv. Dela för att visa att du gillar Jesper du med.