Foto: TT, TV4

Hanna Johanssons liv 16 år efter ”Bonde söker fru”

Hanna Johansson var bara 22 år när hon blev en av bönderna som sökte kärleken i ”Bonde söker fru” 2008.

Så gick det sedan för ”Bonde”-Hanna.

Många bönder har sökt kärleken i TV4:s populära dejtingprogram Bonde söker fru genom åren. Sedan starten 2006 så har programledaren Linda Lindorff hjälp till att stötta både bönder och brevskrivare i deras jakt på kärleken.

En av de bönder som var med tidigt var Hanna Johanson från Falköping, som var med i den tredje säsongen som sändes 2008, då hon endast var 22 år gammal. Hanna drev då en bondgård med drygt 60 nötkreatur.

Men Hanna hade inte anmält sig själv till programmet. Plötsligt en dag fick hon ett samtal från TV4 och det visade sig då att det var en kollega som i hemlighet hade anmält henne.

Det blev dock ingen riktig kärlekslycka för Hanna i programmet. Valet hamnade till slut på brevskrivaren Elias och tillsammans fick de resa till Santorini ihop. Men relationen utvecklades aldrig till någon direkt kärleksrelation.

– Man ville så mycket när man var med i programmet, ville att det skulle bli så bra när man väl hade fått chansen. Så det är klart att man kände sig misslyckad efteråt, berättade hon för Expressen 2013.

Hanna Johanssons liv idag

När tidningen Hänt tidigare intervjuade Hanna kom det fram att hon inte längre jobbar som bonde, hon har istället blivit redovisningsekonom.

– Ja, livet har verkligen förändrats! Då var jag mjölkbonde. Nu kan man säga att jag gått över till andra sidan. Jag hjälper mjölkbönder med det ekonomiska – som redovisningsekonom. Jag fick inte nog av kossorna men jag kände att jag behövde testa något annat innan jag blev för gammal. Idag driver min bror företaget i stället för mig, berättade Hanna Johansson för Hänt.

Sedan 2017 bor hon i en villa Lidköping tillsammans med fästmannen som hon träffade 2013. På sociala medier framkommer det att de fick barn ihop 2020.

– Jag har en ring på mitt finger och jag väntar på den andra. Lenny heter han. Han dök upp på ett dansgolv i Skara. För ett tag sedan köpte vi hus ihop, sa Hanna till Hänt.

Nedan kan du se hur Hanna, som idag är 38 år gammal, ser ut idag.

Så ser Bonde-Hanna ut idag.
Foto: Facebook/Privat

LÄS MER:

Marcus Sjöberg sökte kärleken i ”Bonde söker fru” två gånger

Bonde-Daniel har fått barn tillsammans med Klara Hagström


 

Läs mer om...