Kärlekskupp i Farmen när tittarfavoriten Hans Vincent gifter sig

Deltagarna bjuds på en riktig kärlekschock i ”Farmen”.

De är bjudna på bröllop – och brudgummen är självaste drängen Hans Vincent.

– Alla blev chockade säger ”Farmen”-deltagaren Emelie i programmet.

 

TV4:s ”Farmen” har genom åren bjudit på både bråk och kärlek. Men i torsdagens avsnitt fick deltagarna och tittarna vara med om något som aldrig tidigare visats i programmet.

Deltagarna har i veckan fått i uppdrag att göra i ordning till ett bröllop med efterföljande fest. När de kommer till vigselplatsen möts de av en präst.

Ingen förstår vad som är på gång när plötsligt Hans Vincent, drängen som hjälper deltagarna på gården, kommer tillsammans med sin fästmö Ann-Sofie.

Farmen-deltagarnas chock

Deltagarna kan inte låta bli att dra på smilbanden när de förstår att det är Hans Vincent som ska gifta sig med sin tonårskärlek.

–  Alla blev chockade när det var Vincent som kom, för ingen visste ju vem det skulle vara. Men de var jättefina och det var bara mysigt att se när de kommer upp där, säger deltagaren Emilie i programmet.

”Farmen”-kollegan Kim håller med:

– Jag kände en glädje och lycka när jag såg Vincent och hans fru, säger han.

Och precis som på de flesta bröllop bjöds det på en och annan glädjetår.

– Jag blev ganska berörd när de kysste varandra. Wow, de är verkligen kära. Det bästa med bröllopet var att se Vincent så glad och lycklig, säger Maxie.

Hans Vincent om bröllopet: Kalasbra

Brudgummen själv verkar nöjd med deltagarnas jobb inför bröllopet.

– Som ni förstår är ni godkända. Det var kalasbra det här. Ni har verkligen gjort jättefint, säger han i programmet.

Hans Vincent tog över som dräng i ”Farmen” efter populära Gutta Andersson, som på grund av sjukdom tvingades tacka nej till en fortsättning. Hans Vincent har liksom sin föregångare kommit att bli en riktig tittarfavorit som med sitt härliga leende charmat både deltagare och svenska folket.

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/11964764″ /]

Vilken kärlekskupp! Stort grattis till brudparet! Skicka gärna dina grattis-hälsningar till Hans Vincent och Ann-Sofie genom att kommentera på Facebook.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/eCMR5vBx4yC1W5XrWRBRCIZywcpobrYopMF3bR4EGY7zKHBdNoKpaneDKAbCgDvs?autoplay=1&endtime=&loop=0&mute=1&player=onyx&starttime=0&videoposter=0&videoposter.endtime=&videoposter.starttime=0″ aspect_ratio=”1:1″ /]