Foto: TV4

Hans Wahlgrens fina ord om Pernilla kommer fram – okända samtalet med Renée Nyberg

Pernilla Wahlgren förlorade sin pappa Hans Wahlgren i maj, tidigare i år.

Men när hon nu hyllas i Vilket liv! avslöjar programledaren Renée Nyberg att hon hann träffa honom innan han gick bort.

I programmet visas nu den tidigare okända intervjun med Hans, där han bryter ihop i tårar när han pratar om dottern.

– Det finns nog ingen jag älskar så mycket som Pernilla, säger en gråtande Hans Wahlgren.

Det var den 10:e maj 2024 som Pernilla Wahlgren bröt nyheten att hennes pappa Hans Wahlgren hade somnat in.

Hans hade kämpat med cancer ett tag, men till slut orkade inte kroppen stå emot längre och han tog sitt sista andetag, omgiven av familjen.

Älskade lilla Pappa I natt somnade du in för gott efter en tids sjukdom. Du har varit så så stark..! Det gör så fruktansvärt ont just nu, och sorgen är ofantligt – men när du tog ditt sista andetag så var det den lugnaste och mest rofyllda stund vi kunde ha önskat oss…”, skrev Pernilla på Instagram och fortsatte:

Jag låg vid din sida med huvudet mot ditt bröst precis som jag gjort så många gånger som liten..! Linus satt bredvid och höll din hand. Vi sjöng vaggvisorna du alltid sjungit för oss , och vi var hos dig hela tiden tills ditt sista andetag….

Hans Wahlgrens okända intervju med Renée Nyberg

Succéprogrammet ”Vilket liv!” är nu tillbaka med en tredje säsong. I det första avsnittet fick tittarna se Tomas Ledin hyllas för sin karriär och i det andra avsnittet var det dags för ingen mindre en Pernilla Wahlgren.

Flera personer som har varit med under hennes långa resa dök upp under kvällen, bland annat mamma Christina Schollin och hennes okände bror Peter Wahlgren.

Men även barnen Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso och Theo Wahlgren, gjorde ett framträdande i programmet. Och det var när de tre satt i soffan bredvid sin mamma som programledaren Renée Nyberg avslöjade att hon hade en överraskning till Pernilla.

En tid innan Hans gick bort hade programledaren lyckats träffa Hans för att prata om Pernilla och det blev ett minst sagt känsloladdat ögonblick.

– När hon var 11 år eller 12 och debuterade i Annie, då var jag ju med och spelade president Roosevelt. Och när jag satt där tänkte jag ”Det är min lilla tjej som står där och spelar”. Det var fantastiskt, då kände jag verkligen något speciellt.

– Pernilla berättar ofta om vilken fantastisk pappa och morfar du har varit, säger Renée.

– Jo, hon säger det, hon tycker det. Ja, det är ju för att jag älskar barn. Oliver, jag har ju krupit på golvet och lekt med honom. Jag kommer inte ihåg var det var, han hade plastfigurer, jag fick alltid vara boven då så han fick vinna, säger Hans och fortsätter:

– Jag har alltid varit när mina barnbarn, genom leken. Och jag har lekt med alla, även mina egna barn.

Hans Wahlgren bryter ihop efter orden om Pernilla Wahlgren

Men det är när Renée ber honom beskriva Pernilla som känslorna blir för mycket för Hans att stå emot, och han bryter ihop fullständigt.

– En fantastisk mamma. Ensamstående mamma. Hur hon har tagit sig igenom allt som hon har varit med om. Därför är det så fantastiskt att se nu vilket tajt förhållande Pernilla har med sina barn, det är nästan det man beundrar henne mest för.

– Jag skulle inte vilja säga att vi är väldigt nära varandra Pernilla och jag, vi är i varandra. Hon är en del av mig och jag är en del av henne, säger Hans i tårar och fortsätter:

– Det finns nog ingen jag älskar mer än Pernilla. Det är underbart att ha henne intill sig.

Hans avslutar intervjun med att vända sig till kameran och skicka en personlig hälsning till sin dotter på den stora kvällen.

– Pernilla, vet du att att att att… Jag älskar dig?, avslutar Hans.

Tillbaka på scenen är både Bianca och Benjamin tagna av stunden och tårarna rinner längs bådas kinder. Då frågar Renée om Benjamin inte kan sjunga sin låt ”Det stora röda huset” om Hans och Christinas villa på Norra Lagnö.

Han samlar sig snabbt och leverar sedan ett känslosamt nummer med tårar i ögonen.

Vilken fina ord från Hans. Och fantastiskt ordnat av Renée Nyberg.

Vad tyckte du om ”Vilket liv!”? Kommentera gärna på vår Facebook-sida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev