Här dyker Peter Habers okända barn upp i ”Vilket liv!”

Foto: TV4

Peter Haber är inte bara en av Sveriges mest framstående skådespelare, han är också en hängiven make och familjefar.

Hans barn har valt en annan väg än sin far och lever sina liv utanför rampljuset.

Men under hyllningsprogrammet ”Vilket liv!” hade Peter ingen aning om den varma överraskning som Renée Nyberg planerat – hans barn dök plötsligt upp i publikhavet.

Peter Haber blev folkkär som ”Rudolf” i den klassiska julkalendern ”Sunes jul”, där han hyllades för sin skildring av den klantige men charmige pappan. Han har även briljerat i den ikoniska julfilmen ”Tomten är far till alla barnen”, där han spelar huvudrollen som ”Janne”.

Men den roll som blivit synonym med Peter är ”Martin Beck”. Och efter 27 år och 50 ”Beck”-filmer har han inga planer på att sluta.

Peter Habers beslut för barnen

På det privata planet har Peter och hans stora kärlek, Lena T Hansson, varit ett par i över 30 år. När de träffades under inspelningen av ”Häxjakt” var de båda ensamstående föräldrar, med varsitt barn från tidigare förhållanden. De fann varandra, och några år senare fick de sitt första gemensamma barn.

Renée Nyberg hade förberett flera överraskningar under hyllningsprogrammet. En av dem var Peters fru, Lena T Hansson, som också är regissör och har regisserat sin make flera gånger.

– Hon ska ju så klart få vara här och regissera dig även ikväll, här kommer din fru: Lena T. Hansson!, säger Renée innan Lena träder fram på scenen.

När Peter fick frågan om hur de lyckats balansera livet som kända skådespelare och föräldrar, förklarade han att han alltid varit noga med att skilja på arbete och privatliv.

– Jag har verkligen skilt arbete och privatliv och värnat väldigt om privatlivet och familjen, säger Peter och fortsätter:

– Så våra tre barn skulle jag vilja säga – om de inte säger emot mig – har haft en ganska hygglig uppväxt.

Här dyker Peter Habers barn upp i ”Vilket liv!”

Det är då Renée avslöjar den stora överraskningen:

– De är alla tre i publiken här ikväll!,

Peter lyser upp och vinkar glatt till sina barn med båda händerna, medan Lena skickar slängkyssar mot dem.

Peter Haber och Lena T. Hanssons barn. Foto: TV4

Vilket fint ögonblick!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version