Här försvinner omtyckte TV4-profilen mitt i direktsändning: ”Vilken kämpe”

Storm och snökaos.
Ingenting kunde stoppa TV4-Marcus Noterius från att rapportera mitt i ovädret.
Nu hyllas den våghalsige reportern stort av tv-tittarna.

Marcus Noterius, 45, är förmodligen en av de mest våghalsiga reportrarna på TV4.

I flera år har tittarna fått följa med honom ute på fältet, ofta när han rapporterar ifrån norra Sverige. I oktober förra året föll han ihop i samband med ett inslag i Nyhetsmorgon och skadade sig. Då skulle den glade reportern testa backhoppning inomhus, men slog sig och fick efteråt stöd från tittarna.

Marcus Noterius
Foto: Tv4

Nu har Noterius rapporteringar utifrån de norra delarna av landet återigen väckt starka känslor hos tittarna i sociala medier.

TV4-Marcus hamnade mitt i snökaoset – försvann i sändning

Det var på torsdagskvällen som TV4-Marcus i direktsändning kunde berätta om den kaotiska vinden och snöovädret i Storlien.

– Det som tidigare var kraftigt regn har nu förbytts till snöfall. Vinden kommer och går, nu kommer kastvind igen. Plogbilarna är ute överallt och kör för att få bort snön från vägarna, så att trafiken kan ta sig fram. Men man ser också att så fort plogbilen varit där tar det inte länge innan det driver igen. De kommer ha problem med att få vägarna körbara under kvällen och natten, sade Marcus Noterius i TV4-sändningen.

Han rapporterade bland annat om översvämningar i källare och på ett lokalt hotell.

Samtidigt som Noterius berättade om detta kämpade han mot ovädret – och försvann närmast ur bild på grund av vinden och snön.

– Det är kallt när det piskar mot ansiktet här, sade han.

– Jag förstår, det ser väldigt, väldigt besvärligt ut, sade Anna Lindmarker som satt i TV4:s studio i Stockholm under nyhetssändningen.

Foto: TV4

Efter direktsändningen hyllades Noterius av tittarna i sociala medier.

”Den bästa reportern TV4 har”, skriver en av Noterius följare i en kommentar till ett inlägg på reporterns Instagram-sida.

En annan följare tar i ännu mer i berömmet:

”Bästa reportern TV4 någonsin haft”, skriver tittaren i en kommentar.

”Satan i gatan va kallt det ser ut, vilken kämpe du är stjärnan”, skriver en tredje.

En tittare menar att Noterius numer bör tituleras ”actionreporter”.

”Det är knappt att man törs titta. Grymt bra jobbat!!! Du är fantastisk, alltid med glimten i ögat. Du är bara bäst bäst bäst”, skriver en annan tv-tittare på Instagram till Noterius.

Nu passar vi på att hylla Marcus Noterius, som i ur och skur ger oss tittare de senaste nyheterna ute på fältet! En riktig stjärna!

Skriv gärna en uppskattande kommentar på vår Facebook-sida!