Här ska Karl Fredrik och fästmannen Petter gifta sig – visar upp lyxiga trädgården

Karl Fredrik och Petter har varit tillsammans i nästan tio år, och nu i höst planerar de två bröllop för att bekräfta sin kärlek för evigt.

Det första bröllopet kommer att hållas i en intim ceremoni med närmaste familjen på gården i Eklaholm. Men innan dess väntar en storslagen ceremoni på den franska landsbygden.

Nu delar paret med sig av bilder på den exklusiva vingården där bröllopet snart kommer att äga rum.

Sedan 2020 har ”Karl Fredrik på Österlen” varit en källa till inspiration för trädgårdsentusiaster, där Karl Fredrik Gustafsson med sin breda kunskap och charmiga personlighet har guidat tittarna genom blommor och trädgårdsarbete.

Under tre säsonger har han öppnat dörrarna till sin idylliska trädgård i Eklaholm. Den senaste tiden har han dock inte synts till i rutan. Anledningen är att ”Karl Fredrik” på Österlen var ett av de många program som TV4 bestämde sig för att lägga på is.

Karl Fredrik och Petter Kjellén ska gifta sig

Men att Karl Fredrik inte har haft sitt program att tänka på betyder inte att han inte har haft mycket att göra. Förutom att fortsätta ta hand om gården har han och fästmannen Petter Kjellén haft fullt upp med att planera två bröllop.

Paret förlovade sig för fem år sedan under en semester på Gotland.

– Jag fick ett litet infall i torsdags. Petter hade ordnat en överraskningsresa till Gotland, torsdag till söndag. Den första dagen var det bra väder och vi hamnade på en restaurang i Kappelshamn, sa Karl Fredrik till Aftonbladet då, och fortsatte: 

– Där satt vi ute på baksidan i solen, lutade oss mot verandan och bara njöt. Då sa jag bara ’ska vi inte passa på att förlova oss?’ och Petter blev jätteglad.

Till en början var planen att ha ett tre dagars bröllop i Italien men med tiden har beslutet landat i en vingård i Frankrike istället.

Här ska Karl Fredrik och Petter gifta sig

Nu har det snart blivit dags med det efterlängtade bröllopet endast runt hörnet. I en ny bild på Instagram visar nu Petter upp bilder inifrån den sagolika trädgården där bröllopet ska äga rum.

Borden är redan på plats, tillverkade på Eklaholm. Om bara fem veckor gifter vi oss här! Världens mysigaste trädgård! Tänk, snart är det officiellt verkligen vi Karl Fredrik”, skriver Petter.

Ja, vilken plats till vårt bröllop!”, svarar Karl Fredrik i kommentarerna.

Och det verkar som att följarna är lika imponerade av platsens skönhet och uttrycker sin glädje och sitt stöd i kommentarsfältet:

Vilken lycka! Gläds verkligen med er! Kommer att bli så innerligt fint och vackert!

Så vackert! Ert bröllop kommer såklart bli alldeles underbart! Förstår att ni längtar!

Fantastiskt vackert plats kan inte bli bättre gratulerar i förskott

Vilken lycka! Vi hoppas bröllopet blir allt ni drömt om, Karl Fredrik och Petter.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev