Hård kritik mot Lotta Engberg efter beteendet i direktsändning – agerandet får tittarna att se rött

Årets humorgala gick under tisdagen av stapeln. Värdar för programmet var i år de folkkära programledarna Lotta Engberg och Amie Bramme Sey.

Men det var inte alla som var nöjda med programmet. Tittarna riktar nu kritik mot Lotta Engberg.

På tisdagskvällen direktsändes ”Humorgalan – en kväll för alla barn” på TV4. Bakom galan står Unicef och syftet är att barn över hela världen som kämpar mot fattigdom ska få det bättre.

Genom galan så uppmuntras tittarna att bli världsföräldrar och skänka en gåva månadsvis till barn som har det svårt.

Värdar för galan var i år de rutinerade programledarna Amie Bramme Sey och Lotta Engberg. Flera stora artister var med och förgyllde kvällen. Däribland Darin, Niklas Strömstedt, Maja Francis och Amanda Bergman.

Kritiska röster mot Lotta

Gårdagens program har dock väckt en del reaktioner på sociala medier. Kritiken är framför allt riktad mot en av programledarna…

Artikeln fortsätter efter bilden.

Lotta Engberg
Foto: Jakob Dahlström/TV4

Flera tittare rasar mot Lotta Engberg, som de menar är alltför skrikig och gapig.

Tyvärr kunde man inte titta på det för Lotta Engberg skull”, skriver en person på Facebook.

Var vad humorn om jag får fråga och vad gjorde skrikiga Lotta där hon borde slå sina påsar ihop med den lika skrikiga Tina Vad sägs om Lotta och Tina vilka tror dom att dom är Såå tröttsamt”, skriver en annan.

Inte bara arga åsikter

Men Lotta får inte enbart kritik. Det är också många som skänker varma hyllningar till den folkkära programledaren och sångerskan.

Lotta var fantastisk som vanligt vilken proffsig programledare…hennes engagemang o positivitet o omtanke skulle fler ta efter o lära sig🥰❤❤”, väljer en person att kommentera.

Ni är bara så fina. Ett fantastiskt proffsig sätt att leda en sådan behjärtansvärt program. En stor eloge till er”, skriver en person och hyllar både Lotta och Amie.

Oavsett vad andra tycker så älskar vi er båda, Lotta och Amie!

Hur tycker du att Humorgalan var? Skriv gärna och berätta i en kommentar på Facebook!