Heddas och Charlies nya framtidsbesked om ”Vår tid är nu”: ”Känner att…”

Kärlekssagan om Nina och Calle i ”Vår tid är nu” har nått sitt slut.

Nu ger skådespelarna Hedda Stiernstedt och Charlie Gustafsson besked om framtiden.

– Man ska aldrig säga aldrig, men jag tror att jag behöver en liten paus, säger Hedda Stiernstedt om en eventuell fortsättning på serien.

2017 sändes första avsnittet av ”Vår tid är nu”. Serien blev omedelbart en succé och skådespelarna Hedda Stiernstedt och Charlie Gustafsson, som spelar kärleksparet Nina och Calle, blev folkkära över en natt.

På måndagen sändes det sista avsnittet av säsong 3. Det innebar också slutet på historien om Calle och Nina.

FOTO: Johan Paulin/SVT

Julen 2020 kommer en specialsäsong, till alla tittares glädje, som utspelar sig mellan de två första säsongerna. Men efter det är det slut. I alla fall om man ska tro huvudrollsinnehavarna själva.

– Jag känner verkligen, jag satt ju och sa det förra året också. Man ska aldrig säga aldrig, men det är dags att gå vidare, säger Charlie Gustafsson till Nöjeslivet.

Foto: Jessica Gow / TT

Hedda Stiernstedt är av samma åsikt.

– Vi är väldigt redo för nya utmaningar. Det har varit helt fantastiskt. Att få ha gjort den här resan i snart fem år är helt otroligt. Jag har levt med Nina och Calle i snart fem år. Vi älskar det här projektet, och jag är så vördnadsfull för att folk verkar tycka så mycket om det. Men jag känner att vi måste gå vidare också och göra andra utmaningar. Man ska aldrig säga aldrig, men jag tror att jag behöver en liten paus, säger Hedda Stiernstedt.

Vad tycker du om Heddas och Charlies besked?

Dela och kommentera på Facebook om du också vill se mer av ”Vår tid är nu”!