Helen Sjöholms nya besked – klar för ny storserie i TV4

Här gör Helen Sjöholm comeback i tv-rutan.

Folkkära artisten och skådespelaren är klar för TV4:s nya storserie ”Bäckström”.

Helen Sjöholm har efter flera decennier i rampljuset gjort sig känd som en av våra mest älskade sångerskor. Med hits som ”Gabriellas sång” och artistsamarbeten med Benny Anderssons orkester, Tommy Körberg med flera har Sjöholm letat sig in i många människors hjärtan.

Foto: Nicho Södling/Wikimedia commons

Parallellt vid sin framgångsrika musikkarriär har Sjöholm sedan länge också arbetat som skådespelare. Den kanske mest minnesvärda rollen hittar vi förstås i filmen ”Så som i himmelen”. Senast såg vi henne i familjefilmen ”A Music Story” där hon bland annat spelade mot Claes Malmberg.

Helen Sjöholm spelar mot Kjell Bergqvist i ”Bäckström” i TV4 och C More

Nu är Sjöholm klar för TV4:s nya storsatsning ”Bäckström” (en roll som förövrigt Claes Malmberg tidigare haft). Helen Sjöholm spelar pr-geniet Tina i dramaserien som baseras på Leif GW Perssons romanfigur. Huvudrollen som kriminalaren Evert Bäckström spelas av skådespelaren Kjell Bergqvist.

– Inspelningarna av Bäckström var så spännande och lustfyllda! Det var som en dröm att få jobba med och bredvid Kjell Bergqvist som är så intuitiv, rak och erfaren, säger Helen Sjöholm till filmsajten Moviezine.

Serien hade premiär på C More måndag 23 mars, och på TV4 visas ”Bäckström” med start tisdag 7 april 21.00.

Helen Sjöholm spelar PR-geniet Tina i nya serien ”Bäckström”, huvudrollen spelas av Kjell Bergqvist."Bäckström" är en…

Gepostet von Helen Sjöholm am Dienstag, 11. Februar 2020

Dela gärna vidare om du ser fram emot detta!