I kväll går Kalle Moraeus in i Biggest Loser VIP – för att komma i sitt livs form

Nu börjar resan på ett nytt och mer hälsosamt liv för Kalle Moraeus och de andra deltagarna i Biggest Loser VIP!

På måndagen har tv-programmet premiär i TV4, och då får tittarna följa den folkkära artisten i jakten på att komma i sitt livs form.

24 september 20.00 har Biggest loser VIP säsongspremiär! 😍

Posted by Biggest loser on Tuesday, 4 September 2018

Kalle Moraeus övervikt har länge varit ett hot mot hans hälsa, men efter några veckor i Biggest Loser VIP har den folkkäre musikern meddelat att han mår bättre än någonsin.

– Jag har gjort en markant förändring i mitt liv. Det har jag önskat väldigt länge att få göra och nu har jag gjort det. Just här och nu i dag känns det som att jag aldrig kommer att bryta det här, har Kalle Moraeus tidigare sagt i en intervju med Expressen.

Och fortsätter:

– Jag mår bättre än någonsin faktiskt. Jag har blivit av med massor av konstiga saker i kroppen som är borta. Jag har haft väldiga problem med ett knä och det är helt spårlöst väck. Det är mycket positivt som har hänt och sen är jag väldigt vältränad just nu.

Deltagare i Biggest Loser VIP 2018

På måndagen är det premiär för programmet klockan 20.00 i TV4. Då får deltagarna träffa varandra för första gången, men det är också sanningens ögonblick när de får gå upp på vågen och dela med sig av varandras livsöden för första gången.

Andra färgstarka deltagare är krögaren Carl Jan Granqvist och tv-profilen Gunilla Persson, liksom Pekka Lindmark, Magnus Schönberg, Alexandra Zazzi, Erik Hörstadius och Alexandra Louthander.

Dela och gilla för att visa att du hejar på Kalle och de andra deltagarna i årets Biggest Loser!

Foto ovan: Pär Bäckstrand/TV4