Ica-profilens utspel om nya Stig – efter tittarnas starka reaktioner: ”Försök till mutor”

Efter tittarnas påtryckningar.

Nu bryter Magnus Skogsberg Tear tystnaden om nya Ica-Stig i reklamsåpan.

– Tack för alla försök till mutor, skriver skådespelaren på Instagram.

Magnus Skogsberg Tear, 59, har varit frukt- och gröntansvarig i Icas reklamsåpa sedan våren 2006. Då klev han först in i butiken i rollen som Sebastian.

Foto: Youtube

Vid sidan av Loa Falkman, 73, Paul Tilly, 47, och Karolina Wedin, 26, har han de senaste åren utgjort rollistan i matjättens omtalade reklamfilmer.

Men nu väntar som bekant snart en stor förändring för Magnus och de andra. Loa Falkman lämnar rollen som Ica-Stig efter sex års tid. I stället väntas en ny huvudrollsinnehavare presenteras 31 januari. Hittills har Ica hintat om vem det kan bli i en nyligen visad reklamfilm, där bara ovandelen av huvudet på den nye skådespelaren syns.

Nya Ica-Stig
Foto: Youtube

I mitten av förra veckan bröt Skogsberg Tear tystnaden om nye ”Ica-Stig”.

I ett inlägg på Instagram förklarar skådespelaren att många vänner hört av sig till honom för att få veta vem som tar över rollen efter Loa Falkman och Hans Mosesson, som spelade rollen dessförinnan.

– Tack, tack & 1 000 tack för alla försök till mutor och förslag på golning, men mina läppar äro förseglade. Porten är låst. Kattluckan stängd. Hårddisken raderad! skriver Magnus på Instagram där han också lagt upp ett foto på sig själv med tejpad mun.

Izabella Scorupcos svar efter Ica-Sebastians ord

I och med detta meddelar Skogsberg Tear att han kommer att hålla det hela fortsatt hemligt – men i nästa andetag bjuder han i stället tittarna på en annan privat hemlighet.

– Va? Vadå snälla snälla kom igen?!?! Ååååååååh ok då. Jag har haft en (1) flickvän. Hon hette Malin, det är nästan 100 år sen och vi gjorde det en gång. Men det är en HEMLIS och väldigt privat, så säg det inte till nån, deal?!? skriver han.

I kommentarsfältet har Magnus vän, stjärnskådespelaren Izabella Scorupco, hjärtligt ifrågasatt den senare uppgiften.

Magnus och Izabella är vänner och när Scorupco gifte sig med sin Karl Rosengren i Hollywood 2019 var Magnus Skogsberg Tear en av alla inbjudna kändisgäster.

Vem tror du blir nya ”Ica-Stig”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!