Jenny Strömstedt avslöjar Steffos vrede – som tittarna inte fick se

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist är radarparet som tittarna lärt sig att älska.

Men även bästa vänner kan bråka.

Nu avslöjar Jenny Strömstedt om bråket hon hade med Steffo, rapporterar Hänt.

 

Nyhetsmorgon-duon Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist är två riktiga glädjespridare i tv-rutan. När paret jobbar tillsammans vet man aldrig riktigt vad som kommer att hända i studion. De är nämligen inte rädda för att bjuda på sig själva, och tittarna har åtskilliga gångar fått se dem vika sig dubbelt av skratt.

En numera klassiker är när Jenny Strömstedt råkade skapa en mindre brand i köket när hon skulle steka ostbågar. Vid ett annat tillfälle råkade hon försova sig till sändningen, varpå Steffo fick inleda programmet själv.

Även privat verkar Jenny och Steffo trivas i varandras sällskap. När Jenny Strömstedt hamnade på Expressens lista över årets kvinnor hyllade Steffo sin kollega.

När hon gästar podcasten ”Nemo möter en vän” berättar hon dock att det inte alltid är skratt och jubel bakom kulisserna.

Jenny Strömstedt om bråket med Steffo Törnquist

Vid ett tillfälle ska de två ha rykt ihop efter sändning, vilket tittarna inte fick se, skriver Hänt.

– Jag tror att han blev jättearg på mig, jag kan dessvärre inte bjuda på några exakta detaljer, men det var en sån lojalitetsgrej. Du vet när man sitter två stycken i studion och är väldigt beroende av varandra. Man ska hålla på, tramsa och skoja med varandra, säger hon i podcasten enligt sajten.

– Men grunden måste vara att man stöttar varandra, att man aldrig lämnar någon löst hängande.

Jenny Strömstedt: Vi har en ganska bra dialog

Det var också det som Steffo ska ha upplevt.

– Då hade jag missat det i något läge och han tog mig åt sidan och var sådär på riktigt arg. Men det var nog helt rätt tror jag också, säger Jenny som menar att Steffo hade belägg för sin ilska.

Duon rädde dock ut bråket.

– Vi har en ganska bra dialog och vi är också bra på att säga saker direkt. Det är ju annars en mänsklig oförmåga, säger Jenny Strömstedt, skriver Hänt.

Det är precis som du säger Jenny, även vänner kan bråka. Dela gärna om du också uppskattar kloka Jenny Strömstedt!