Jenny Strömstedts framtidsbeslut med Niklas – gemensamma beskedet: ”Mycket snart…”

Äntligen är de tillbaka!
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt har nu någonting väldigt kul att berätta för tv-tittarna.

I dessa coronatider är det så klart väldigt viktigt att ta del av all viktig samhällsinformation och nyheter kring läget runt pandemin.

Svenska folket och resten av världen har nu levt med detta allvarsamma läge i snart två års tid.

Samtidigt får vi inte glömma bort att det också finns andra nyheter – som bara handlar om ren och skär glädje! Detta kanske är viktigare än någonsin, nu i dessa tider.

Därför blir nog många tv-tittare glada av beskedet som Jenny och Niklas Strömstedt kunde avslöja på torsdagsförmiddagen.

STOCKHOLM 2019-01-27 Niklas och Jenny Strömstedt närvarar när Micael Bindefelds Stiftelse till minne av Förintelsen delar ut 2019 års stipendium under söndagen. Foto: Janerik Henriksson / TT
STOCKHOLM 2019-01-27 Niklas och Jenny Strömstedt närvarar när Micael Bindefelds Stiftelse till minne av Förintelsen delar ut 2019 års stipendium under söndagen. Foto: Janerik Henriksson / TT

Jenny och Niklas Strömstedt om comebacken i tv-rutan

Året var 2017 när TV4-programledaren Jenny Strömstedt hade premiär för sin nya programserie tillsammans med maken tillika artisten Niklas Strömstedt.

Det blev succé direkt.

I relationsprogrammet ”Tillsammans med Strömstedts” möter de kända par för tänkvärda och ärliga samtal om att leva tillsammans. Förra året hade Jenny och Niklas också sällskap i varje avsnitt av psykologen och relationsexperten Anna Bennich.

Strömstedts
Foto: TV4

Då gästade bland annat artisten Lotta Engberg och tv-läkaren Mikael Sandström Strömstedts och talade ut om sitt nya liv tillsammans i ett uppmärksammat avsnitt. Tidigare år har de bland annat haft Marie Göranzon och Jan Malmsjö som gäster, liksom Anders Bagge och Johanna Lind Bagge, Anja Pärson och Filippa Rådin, samt Lasse Hallström och Lena Olin.

Lotta Engberg, Mikael Sandström
Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström i ”Tillsammans med Strömstedts” 2021. Foto: TV4

Nu återstår bara att se vilka kändispar som dyker upp i den nya säsongen av ”Tillsammans med Strömstedts”. För nu meddelar nämligen Jenny Strömstedt att det kommer nyinspelade avsnitt av den omtyckta kärleksserien – som därmed återkommer för femte året i rad!

Jenny Strömstedts framtidsbesked med Niklas i TV4

På Instagram meddelar journalisten och programledaren tillsammans med maken Niklas att tv-inspelningarna är på väg att gå i mål.

– Nu laddar vi för sista scenen årets säsong av Tillsammans med Strömstedts, skriver Jenny på Instagram till en bild där hon poserar med Niklas.

När tv-programmet gör comeback i tablån är inte helt klart ännu – men tv-paret låter meddela att tittarna inte behöver vänta länge till.

– Mycket snart i en apparat nära er, skriver Jenny Strömstedt.

Dela gärna vidare inlägget om du också ser fram emot detta!