Jon Henrik Fjällgrens markering – efter TV4-missen som tittarna inte fick se: ”Med gråten i halsen…”

Jon Henrik Fjällgren sjöng sig till final i Stjärnornas stjärna.

Efteråt berättade han om dolda hindret i direktsändningen.

”Vart enormt glad och chockad över att jag tagit mig till final”, skriver han på Instagram.

På lördagen avgjordes semifinalen i TV4:s genreöverskridande musikunderhållning ”Stjärnornas stjärna”.

Den tidigare dansbandsdrottningen Elisa Lindström föll på målsnöret i den dramatiska direktsändningen – där tittarna röstade vidare schlagerstjärnorna David Lindgren och Jon Henrik Fjällgren till final.

https://business.facebook.com/nojeslivet/photos/a.511086652583156/1132908200400995/?type=3&theater

På lördag klockan åtta avgörs den stora finalen i TV4, och då ska Lindgren och Fjällgren sjunga tre olika låtar. Det avslöjade Lindgren i veckan på Instagram: ”2 nya låtar att plugga in plus publikens favoritlåt från säsongen”, skriver han.

Jon Henrik Fjällgren drabbad av missöde på scen

Samtidigt berättar Jon Henrik Fjällgren att han drabbades av ett tekniskt missöde under semifinalen i lördags. I ett känslosamt inlägg på Instagram avslöjar han dramat bakom kulisserna – som TV4-tittarna inte fick se.

”Med gråten i halsen så vill jag tacka er för allt och för era röster. När jag sjöng Svag så sjöng jag i blindo hörde inte ett smack av vad jag sjöng och jag tänkte inom mig själv att detta kommer bli mitt fall”, skriver han.

Foto: TV4

På scen lyckades Fjällgren dock ta sig igenom poplåten.

”Volymen på musiken vart för tok för hög för mig men jag tog mig igenom den. Önskar jag hade kunnat sjunga den som de var från början på mina rep men nu vart de som de vart”.

Kishtis hårda dom: ”Ganska falskt”

Efter tolkningen av Victor Leksells ”Svag” fick Fjällgren blandade omdömen från juryn.

– Det blir lite bugg för du ligger fel i rytmen, och det är för jag tror… I den här sången behöver du inte sjunga så mycket, du pressar på lite och det som händer då är att det blir ganska falskt, ganska rakt igenom så spricker det, sade Kishti Tomita och fick medhåll i studion av Peg Parnevik.

Foto: TV4

– Jag tycker det var superfint men jag hade velat att se dig gå in i känslorna och berättelsen ännu mer, sade Peg Parnevik som var veckans gäst.

Fjällgrens tacksamhet till tittarna: ”Enormt glad och chockad”

Men tv-tittarna backade upp Fjällgren och röstade honom raka vägen till finalen.

”Vart enormt glad och chockad över att jag tagit mig till final. Finner inga ord… fy Fan vad ni är underbara. Bless you all”, skriver Fjällgren på Instagram.

På lördagen sjunger han och Lindgren återigen i direktsänd tv, och redan på onsdagskvällen gästar de båda artisterna Pär Lernströms nya talkshow ”Late Night Sverige” i TV4.

Vem hejar du på i finalen? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!