Kalle Moraeus nya besked – om relationen med Gunilla Persson: ”Oerhört rädd för den kvinnan”

När årets deltagare till ”Biggest loser VIP” presenterades, var det en salig blandning av namn. Två av dem var spelmannen Kalle Moraeus och Hollywoodfrun Gunilla Persson – och som vi fick veta efter inspelningarna i somras, kom det till synes omaka paret varandra ovanligt nära.

Det bekräftade Gunilla Persson, som vid tidigare tv-produktioner hade varit van vid bråk och intriger – men som klickat direkt med Kalle i Biggest loser.

– Vi spenderade mycket tid ihop och lärde känna varandra på djupet. Man kan tycka att vi är en udda duo men vi klickade verkligen. Det var en annorlunda och mycket positiv erfarenhet för mig, sa Gunilla Persson till Aftonbladet.

I intervjun med Aftonbladet berättade Gunilla även att Kalle hade bjudit in henne till Orsa, och att han var välkommen hem till henne också.

Men när duon under måndagens avsnitt av programmet skulle bilda lag, visade sig plötsligt ett stort problem.

Vi har tidigare berättat att Gunilla Persson tvingades avbryta inspelningen av ”Biggest loser VIP” för en akut operation.

När det så var dags för tävling i det avsnitt som sändes under måndagen, så skulle Hollywoodfrun också ha ordinerats vila – vilket innebar att hon valde att stanna kvar i sängen istället för att tävla med sitt lag.

Men när lagkamraterna Kalle Moraeus och Erik Hörstadius mötte programledaren Anna Brolin, fick de ett helt annat besked om Gunillas hälsotillstånd.

– När det gäller Gunilla, hon har medicinska klartecken från samtliga läkare att vara med och tävla i just den här tävlingen. Så att hon inte är med här det kommer dessvärre att drabba lag grått, sa Anna Brolin enligt Hänt i programmet.

”Oerhört rädd för den kvinnan”

Men med tanke på den viktiga vinsten, som innebar ensamrätt till både gym och tränare i en hel vecka, så fick Kalle och Erik en chans att gå tillbaka och försöka övertala Gunilla. Det var då det visade sig att Kalle inte riktigt vågade ta konflikten med Hollywoodfrun.

– Jag är en konflikträdd kille, jag skulle vilja fråga dig om du kan tänka dig att gå upp till Gunilla och ställa frågan, sa Kalle Moraeus till Erik och fortsatte:

– Jag är oerhört rädd för den kvinnan.

Till slut fick Erik Hörstadius istället gå upp och prata med Gunilla. Det var dock lönlöst – då Hollywoodfrun ändå menade att hon inte kunde delta.

Foto utvald bild: Johan Nilsson / TT

Tittar du på Biggest loser VIP? Vad tycker du om programmet? Dela gärna med dig av dina åsikter!