Karl Fredrik i blodig olycka på kärleksresan – TV4-profilen om otäcka upplevelsen: ”Omtumlad”

Karl Fredrik Gustafsson firar fästmannen Petter Kjelléns 40-årsdag i Italien.
Men kärleksresan fick en dramatisk utveckling – när TV4-profilen skadade handen.
– Petter fick tillfälligt plåstra om mig med ett munskydd innan vi kom till hotellet och kunde göra rent såret ordentligt, skriver han till Nöjeslivet.

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén är tv-vårens stora blomsterkungar. Tillsammans bjuder paret in tittarna till den vackra 1600-talsgården Eklaholm i Skåne och massor av tips om underbara blommor, växtlighet och festlig inredning.

På torsdagen sänds ännu ett avsnitt av ”Karl Fredrik på Österlen” i TV4 med TV4-profilen som också är aktuell med sin första bok, ”Mitt blomsterår på Österlen”.

Samtidigt är både Karl Fredrik och fästmannen Petter i firartagen.

På fredagen fyller nämligen Petter 40 år – och detta firar TV4-profilerna med en kärlekssemester till Italien!

Men resan fick en dramatisk utveckling när Karl Fredrik var med om en blodig upplevelse, som han berättat om i sociala medier.

– Det var ju inte så här kärlekssemestern med min älskade Petter skulle bli, blodig, omtumlad och lite chockad efter färden längs de vackra serpentinvägarna på Amalfikusten behöver jag nu något stärkande, skriver han på Instagram.

För Nöjeslivet berättar han vad som ligger bakom de blödande bilderna.

Det hela grundar sig i en omtumlande bussresa.

– Vi är på Amalfikusten och njuter av solen, livet och varandra! I dag tog vi en busstur till Positano. Vi njöt av fantastiskt landskap och en härlig lunch ett mysigt hotell! På väg tillbaka gick vi på bussen och började åka hem. Dock var vi tvungna att byta buss för att komma rätt. På nästa buss visade vi biljetterna men chauffören började då bråka om att vi skulle köpa nya och att de var ogiltiga. Efter lite argumenterande på italienskt vis fick vi åka med trots allt, skriver Karl Fredrik Gustafsson i ett meddelande till Nöjeslivet.

Karl Fredrik firar Petters 40-årsdag med kärleksresa

Petter Kjellén och Karl Fredrik Gustafsson njuter av utsikten på den underbara resan. Foto: Privat

Till slut fick TV4-paret åka med – men bussresan blev någonting utöver det vanliga, och fick ett blodigt slut för blomsterkungen från Österlen.

– Bussturen gick i en rasande fart längs de smala vägarna och tillslut var chauffören tvungen tvärnita, varpå jag tappade mobilen och glaset sprack! När jag tog upp den fick jag in en stor glasbit i handen. Petter fick tillfälligt plåstra om mig med ett munskydd innan vi kom till hotellet och kunde göra rent såret ordentligt, skriver Karl Fredrik Gustafsson.

Karl Fredrik var med om en blodig upplevelse på 40-årsresan för fästmannen Petter. Foto: Privat

Han visar upp sina händer där det är tydligt vad glasskärvan orsakade för skada.

– Jag skar mig rätt illa på det trasiga glaset, skriver Karl Fredrik.

Karl Fredrik visar upp skadan – som tillfälligt fick lindas med hjälp av ett munskydd. Foto: Privat

Sköna beskedet från Karl Fredrik: ”Allt är bra igen”

Lyckligtvis gick allt bra för TV4-paret, som därefter kunde fortsätta på den inslagna vägen – nämligen genom att fira Petters 40-årsdag med sol, god mat och dryck.

– Allt är bra igen och nu är vi på Capri och njuter av en lyxig vinlunch med ostron! skriver TV4-profilen.

Karl Fredrik och Petter njöt av en god lunch i Italien på födelsedagsresan. Foto: Privat

Nu ser blomsterkungen fram emot att få lägga all sin energi på att fortsätta fira kärleken Petter – och njuta av de vackra miljöerna vid havet.

– Vi har det så lyxigt och bra på vår resa.

Den härlige TV4-profilen Petter Kjellén fyller 40 år och firar med en härlig resa med kärleken Karl Fredrik Gustafsson. Foto: Privat

Vi skickar våra varmaste gratulationer till Petter!

Skriv gärna en kommentar och gratta honom!