Karl Fredrik om dramat bakom kulisserna i TV4 – kravet på sambon Petter: ”Du får inte…”

Fluff, fluff…plask?
Karl Fredrik Gustafsson avslöjar nu det okända dramat bakom kulisserna på TV4-inspelningarna.

Hela våren sprider han blomsterglädje och trädgårdstips på bästa sändningstid i TV4.

Karl Fredrik Gustafsson, 34, har med sitt egna program ”Karl Fredrik på Österlen” blivit en riktig tittarfavorit. Den nuvarande säsongen är nummer två i ordningen, och tidigare har trädgårdsmästaren även firat nyår i TV4.

Foto: TV4

På Eklaholm där Karl Fredrik har sin verksamhet med sambon Petter Kjellén, 38, blomstrar nu vårkänslorna.

– Det är väldigt bra, det är väldigt mycket vårkänslor nu. Det är helt fantastiskt här och blommar alltifrån snödroppar till tussilago faktiskt. Det går fort, för bara ett par veckor sen var det snöstorm, säger Karl Fredrik Gustafsson.

Karl Fredrik om dramat: ”Höll på att ramla”

Foto: TV4

På gården bor även hunden Hamlet och katterna Leopold och JC. Inspelningarna skedde redan under förra året och enligt Karl Fredrik har det gått bra.

Det blev dock dramatiskt vid ett specifikt tillfälle, berättar tv-profilen.

– Det har flutit på väldigt bra måste jag säga. Men i en sekvens skulle jag promenera över en stock över en å. Då höll jag på att ramla ner i vattnet. Det var väldigt bra att jag inte gjorde det.

Det låter dramatiskt?

– Ja, det var en bit ovanpå vattnet. Jag gillar ju annars att utmana mig lite grann, och just det här tror jag tittarna får se även i programmet. Jag ropar till Petter att nu får du inte hoppa på stocken. Men vem vet, det kanske hade varit kul att se ett plask, säger han och skrattar.

Under coronapandemin tipsar han tittarna om att försöka lätta upp vardagen med blommor.

– Blommor har gjort många glada under pandemin, det gör i alla fall mitt liv lite lättare med all blomsterglädje. Jag hoppas att programmet också fått folk att upptäcka glädjen i blommor. För Gud, visst är det härligt att få ett fång tulpaner hem även till hemmakontoret?

Foto: TV4

”Karl Fredrik på Österlen” sänds på tisdagar klockan 20.00 i TV4.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!