Karl Fredriks oväntade besked till Soraya och Martin i Nyhetsmorgon – efter förlovningen: ”Oj”

Efter den stora förlovningslyckan.
Nu berättar Karl Fredrik Gustafsson om bröllopsplanen med kärleken Petter Kjellén – och ger TV4-profilerna en direkt inbjudan i direktsändning.

Karl Fredrik Gustafsson, 34, meddelade i helgen att han förlovat sig med kärleken Petter Kjellén, 38.

Paret som blivit riktiga tittarfavoriter i TV4:s trädgårdsprogram ”Karl Fredrik på Österlen” bytte ringar i samband med en resa till Gotland. Lyckan är total för paret som arbetar tillsammans på gården Eklaholm.

”Idag smakar bubblorna extra bra, solen värmer extra gott och livet leker! Jag och Petter har haft en underbar och lyxig picknick på vackra Fårö! Ha en fortsatt fin kväll till er alla!”, skrev Karl Fredrik på Instagram där han i helgen också visade upp vigselringen.

På tisdagsmorgonen medverkade det nyförlovade paret i TV4:s Nyhetsmorgon och fick då berätta mer om sin kärleksfulla helg.

– Vi satt där första dagen i torsdags och åt lunch i Kappelshamn. Då fick jag feeling och tyckte det var väldigt romantiskt, och så sa jag ”ska vi inte ta och förlova oss, älskling?”, säger Karl Fredrik i TV4.

Han bekräftar att det inte fanns någon planering på förhand från hans sida att ställa frågan.

– Nej, utan vi satt där i solen och bara tog in allting och kände nu är vi här med varandra och jag bara: den här killen älskar jag verkligen, varför ska vi inte ta och förlova oss? Då frågade jag, säger Karl Fredrik och tittar sin käresta i ögonen.

– Det var väldigt spontant och väldigt härligt, såsom vi älskar att jobba, säger Petter.

Foto: TV4

Efter att Karl Fredrik ställt den stora frågan firade det nyförlovade paret med picnic med goda ostar och charkuterier.

– Sen hade vi köpt två förlovningsglas, lite spontant det också,som var munblåsta där på ön. Inte minst fick vi hjälp av Annika Gustafsson med våra ringar, säger Karl Fredrik Gustafsson i Nyhetsmorgon och förklarar att hon lyckades ordna parets ringar på ett dygn.

På frågan om det finns några bröllopsplaner i sin linda, svarar tv-profilen:

– Vi är väl inte sådär jättetraditionella och känner att efter ett år måste vi gifta oss, men vi planerar väl nästa sommar. Efter corona, det vill man ska vara över. Och Österlen i all ära, vi älskar Österlen och bor här, men vi tror det blir ett slott i Italien med 200 gäster, säger Karl Fredrik innan Petter bryter in:

– Det är lite drömmen i alla fall.

Programledaren Soraya Lavasani passade då på att återigen gratulera paret.

– Vi är så glada för er skull, det är underbart, sa Soraya i sändningen innan hon överraskades totalt av Karl Fredriks oväntade utspel.

– Ni är välkomna, utbrast Karl Fredrik i sändningen till Soraya och kollegan Martin Järborg som båda såg förvånade ut.

Foto: TV4

– Oj, ja tack snälla ni, vi tar er på orden, sa Soraya och skrattade.

”Karl Fredrik på Österlen” sänds på tisdagskvällen klockan 20.00 i TV4.

Stort grattis, Karl Fredrik och Petter!

Skriv gärna en gratulation till paret på vår Facebook-sida!