Karl Fredriks underbara besked med sambon Petter – berättar nu

Karl Fredrik Gustafsson har en härlig nyhet att dela med tittarna – och sambon Petter Kjellén.
Nu skriver tv-profilen själv om det spännande projektet.

Under våren är det Karl Fredrik, 34, på gården Eklaholm på Österlen som är TV4:s trädgårdskung. I åtta avsnitt får tittarna följa den blomsterälskande trädgårdsmästaren och sambon Petter Kjellén, 38, i programmet ”Karl Fredrik på Österlen”.

Foto: TV4

På gården bor även hunden Hamlet och katterna Leopold och JC.

TV4 förnyade snabbt programserien med en ny säsong – och Karl Fredrik Gustafsson menar att tittarna kommer känna igen sig.

– I säsong ett som var kortsäsong på fyra avsnitt, fokuserade vi mycket på en blomma per avsnitt. Det kunde kanske exempelvis vara rosor, dalior eller hortiensior. I fjärde avsnittet hade vi ju invigning av orangeriet. I säsong två tänker vi, varför ändra på vinnande koncept? Samtidigt följer vi inte slaviskt en blomsort eller så. Till slut tar ju favoritblomsorterna slut. Vi följer i stället säsongen med årstiderna, och så får man följa vad som händer på Eklaholm för oss. Hur det går med renoveringen och hur vi fixar en innergård och lite sånt, säger han till Nöjeslivet.

Karl Fredriks underbara besked med sambon

Men det väntas också en hel del nyheter.

Inför tisdagens avsnitt avslöjade Karl Fredrik att han och Petter har en glädjande nyhet för alla tittare. Det handlar om ett nytt projekt på gården – och som TV4-tittarna nu kommer följa i programmet.

”Underbara tisdag! Ikväll kl. 20.00 på TV4 förflyttas vi åter till sommaren på Österlen och hos oss på Eklaholm! Vårt nya projekt – Pelargången med Trädgårdshuset och Woodland påbörjas. Glädje, växter, blommor och inspiration i vanlig ordning! Allt avslutas i solnedgången vid åkerkanten, då blir det stor fest för att ära personalen, personalen som är en del av vår familj här på Eklaholm! Tack för att ni finns!”, skriver han på Instagram.

Vid sidan av tv-inspelningarna har Karl Fredrik och Petter planer på att hitta en fritidsbostad utomlands.

– Vi kommer att köpa ett sommarhus i Italien i stället. Vi älskar Frankrike men i södra Italien finns det lite större möjligheter för sol i januari-februari. Då kommer vi jobba mer på distans med butiken och sociala medier. Vi jobbar annars sju dagar i veckan och har svårt att ta ledigt under säsong, har Karl Fredrik tidigare berättat.

Foto: TV4

Vad tycker du om programmet ”Karl Fredrik på Österlen”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!