Karl Petter Bergvalls liv efter ”Bonde söker fru”

Karl Petter Bergvall var med i Bonde söker fru år 2007.

Foto: TV4/Facebook @Jonna von Walter

Karl Petter Bergvall medverkade i ”Bonde söker fru” år 2007, och mycket har hänt i grisbondens liv sedan dess. Så här lever han idag, 17 år senare.

I år sänds den 19säsongen av ”Bonde söker fru”, ett av TV4mest framgångsrika program, som genom åren blivit en storfavorit hos många svenskar. I realityserien får tittarna följa flera bönder i jakten på den stora kärleken.

Så här beskriver TV4 själva programmet på sin hemsida: ”Det bjuds på varma möten och äkta bondgårdsromantik när vi följer dejtingsugna bönder på resan mot att hitta kärleken och någon att dela livet med.”

Så lever Karl Petter från ”Bonde söker fru” idag

En av de första och mest uppmärksammade profilerna från programmet är grisbonden Karl Petter Bergvall. Han medverkade i den andra säsongen 2007 och blev snabbt en tittarfavorit. Dock slutade hans medverkan inte med någon kärlekssaga.

Men det ändrades snart efter programmet, då Karl Petter fick kontakt med polisen Jonna Larsson via Facebook. Det ena ledde till det andra, och amors pilar slog till. Paret fick sitt första barn och sedan dess har deras familjeliv rullat på – resten är, som man brukar säga, historia.

Efter sin medverkan i ”Bonde söker fru” deltog Karl Petter även i andra underhållningsprogram, men valde så småningom att lämna rampljuset för ett lugnare familjeliv. En snabb sökning på nätet visar att kärleken mellan honom och Jonna fortfarande blomstrar, och i en intervju med tidningen Land berättade han att det förblir så.

– Det blir livstid för min del, har han sagt till tidningen.

Så här ser han ut idag:

Här är en bild på Karl petter och Jonna från 2008:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version