Kristin Kaspersens danspartner Calle Sterner om nya flickvännen

.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner tillhör en av favoriterna att vinna årets ”Let’s dance”.

Duon har utvecklat en stark vänskap sedan tävlingen drog i gång – och nu bryter Calle samtidigt tystnaden om nya flickvännen som stöttar duon på plats.

– Hon är så cool och ni har en så fin relation, ni är trygga, säger Kristin Kaspersen till Hänt

Let’s dance går in i ett viktigt och avgörande skede på fredag. Då är det ”bara” fem danspar kvar i tävlingen, och ett av dessa är Kristin Kaspersen som imponerat stort med dansaren Calle Sterner under säsongen.

På fredag är det dags för musikaltema i TV4:s fredagsunderhållning. Kristin och Calle kommer att dansa en pasodoble och tolka den klassiska Abba-musikalen ”Mamma Mia!”, avslöjade TV4 i veckan.

Kvar i tävlingen är också Robin Bengtsson som tävlar med Sigrid Bernson, Linnea Claeson och Jacob Persson, Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson, samt Lancelot Hedman Graaf och Linn Hegdal.

Just nu pågår repetitionerna bakom kulisserna för fullt, och när Kaspersen och Sterner tar sig tid att svara på lite frågor väljer Calle att berätta om sin flickvän.

– Vi blev tillsammans i höstas och vi har varit tillsammans i lite mer än ett halvår, säger Calle Sterner till Hänt.

Samtidigt berättar Kaspersen att Sterners flickvän alltid sitter i publiken på fredagskvällarna när de tävlar för att stötta, uppger Hänt.

– Hon är så cool och ni har en så fin relation, ni är trygga. Inga konstigheter om du kramar mig då det blir en del av det när man dansar ihop. Hon fattar den närhet som är i dans, hon kommer från den världen själv och fattar den grejen, säger Kristin till Hänt.

Flickvännen är ett bra stöd för dem båda under de tuffa träningsveckorna.

– Det är därför jag är glad att han har en så fantastisk tjej för då kan jag hänga med henne och inte bara honom hela tiden, säger Kristin Kaspersen.

Full pott i Let’s dance

Kristin och Calle har gjort en lysande säsong hittills och tillhör favoriterna att ta hem glasskon, men det har inte alltid varit en dans på rosor. För två veckor sedan fick de inga höga poäng av juryn och det fick folk att reagera och ilskna till. Som vanligt är det olika åsikter när det kommer till Let’s dance.

I fredags var det fotbollshjälten Thomas Ravelli som fick lämna programmet. Samtidigt som Kristin och Calle kammade hem full pott – tre tiopoängare – från juryn efter sin boogie woogie.

– You nailed it!, sa jurymedlemmen Ann Wilson i sändning.

– En underbar show, tyckte Tony Irving och delade ut full pott.

Men efter att juryn sagt sitt förra veckan var det Linnea och Jacob i topp. Återstår att se vilka som tillslut tar hem vinsten om några veckor!

Vem är din favorit i Let’s dance? Skriv gärna en kommentar och dela!