Kristin Kaspersens underbara överraskning – till danspartnern Calle Sterner

.

Här är Kristin Kaspersens fina present till danspartnern Calle Sterner – efter alla veckor i TV4:s dansstudio.

Nu väljer dansdrottningen att överraska sin kollega. 

– Han ska få ledigt från mig i 24 timmar, säger Kristin till Expressen.

Kristin Kaspersen har verkligen växt ut till en stor dansdrottning i årets Let’s dance.

Tillsammans med dansaren Calle Sterner har hon skapat magi för oss tv-tittare vecka efter vecka och blivit en stor favorit hemma i sofforna. Nu tillhör de favoriterna till att ta hem glasskon i TV4:s populära fredagsunderhållning.

Samtidigt har en stark vänskap växt ut mellan de två, vilket de har berättat i flera intervjuer under tidens gång.

”Du är så mycket mer”

”Du är så mycket mer är en danspartner och lärare. Du är en vän jag uppskattar mer än ord kan beskriva. Tack för att du tror på mig, tack för att du inte ger upp, tack för att du får mig att skratta. Tack för att du är du!”, skriver Kristin Kaspersen till Calle på Instagram i det här inlägget:

View this post on Instagram

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CALLE!?? Idag fyller han 30 år! Jag är så innerligt tacksam över att jag fick bli hans danspartner. Calle är en fantastisk dansare och lärare. Och under den här tiden har han inte bara hjälpt mig med dansen, han lyfter mig när jag inte vågar, han får mig att våga dansa själv, han jublar när jag gör framsteg, är sjukt bestämd när han ser jag kan mer, han har ett enormt tålamod och en underbart sjuk humor. Men viktigast av allt, ett stort hjärta. Även om jag inte fattar ibland får han mig att förstå att jag kan, han håller om mig när jag är skör och han envisas med att jag ska våga när jag fegar. Och om jag gör tokmycket fel står han där och visar jag behöver inte klara det själv, vi gör det tillsammans. Du är så mycket mer är en danspartner och lärare. Du är en vän jag uppskattar mer än ord kan beskriva. Tack för att du tror på mig, tack för att du inte ger upp, tack för att du får mig att skratta.Tack för att du är du! ❤️ Jag har den bästa danspartnern jag kunde önska mig. Deefattat!!! @callesterner @photographerkarintornblom

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

LÄS MER: Kristin Kaspersens intima avslöjande till Calle

I veckan fyllde Calle Sterner 30 år, vilket bland annat uppmärksammades på TV4:s sociala medier-konton för Let’s dance. På Instagram, där kanalen har över 50 000 följare, uppmanades folk att skicka in sina grattis-hälsningar till Calle, och kommentarerna vällde in!

Samtidigt avslöjar Kristin Kaspersen nu sin överraskning till danspartnern.

Får ledigt – för att umgås med flickvännen

Calle får ledigt – för att i stället umgås med sin flickvän Johanna, avslöjar de båda nu.

– Hon har köpt blommor och så har jag fått en väldigt fin present också, säger Calle till Expressen.

– Han ska få ledigt från mig i 24 timmar för att umgås med sin flickvän Johanna på spa och hotell, säger Kristin Kaspersen.

Nu gör de om i sitt schema inför fredagens avgörande i Let’s dance – så att Calle och hans flickvän ska kunna få njuta av varandras sällskap.

– Calle har inte sluppit mig på tre månader. Jag har snott honom så mycket så jag tycker hon kan få ha honom för sig själv ett tag. Eller så dyker jag kanske upp, säger Kaspersen och skrattar, enligt Expressen.

Vem tycker du ska vinna årets Let’s dance? Skriv gärna en kommentar!

Tryck på DELA-knappen om du vill se Kristin och Calle ta hem hela vinsten i Let´s dance!