Foto: TV4

Kritik mot Charlotte Perrelli efter bilderna från Secret Song – nu svarar folkkära artisten: ”Har inte…”

Charlotte Perrelli rördes till tårar i Secret Song Sverige i TV4.
Men inför programmet möttes den folkkära artisten av kritik från tittarna.
Nu väljer stjärnan att svara.

Söndagarna innebär under vintern ”Secret Song Sverige” i TV4. Kanalen storsatsar på att överraska kändisar med låtar som betytt mycket för dem – och ger plats på scenen åt personer som står dem nära.

För Maria Forsblom innebär ”Secret Song Sverige” hennes första underhållningsprogram som programledare i TV4. Tittarna har annars vant sig vid att se henne leda bland annat Nyhetsmorgon med bravur i samma kanal.

 Jag har länge drömt om att få göra underhållningsprogram. Att stå framför en publik på det sättet hade jag aldrig gjort förut. Det var ett annat sätt att jobba och nya saker att tänka på, säger Forsblom i en intervju med Nöjeslivet.

LÄS MER: Maria Forsbloms kval i kulisserna – tv-profilens egna ord om Secret song Sverige

En särskild detalj tvingades hon finslipa inför inspelningarna av musikunderhållningen.

 Jag fick tänka på hur jag ska få kraften i rösten när jag ska höras över en publik. Så har jag inte behövt tänka när jag jobbar med ”Nyhetsmorgon”. Det som känns skönt är att just ”Nyhetsmorgon” har gett mig mycket trygghet. När man pratar med folk där är det som vilket samtal som helst. Men nu skulle jag helt plötsligt leda ett program själv, säger Forsblom.

Maria Forsblom
Foto: TV4

Programkonceptet har tidigare rönt framgångar internationellt – och Forsblom vill så klart gärna att tittarna ska ta musikshowen till sina hjärtan även i Sverige.

 Jag vet ju att programmet gjort stor succé utomlands redan. Självklart vill jag att det ska gå bra. Ingen vill väl vara med om ett fiasko och jag skulle i sådana fall ta det väldigt personligt.

Känslosamt för Charlotte Perrelli i Secret Song Sverige

I söndagens avsnitt blev det återigen känslosamt när tv-kocken Tina Nordström, komikern Måns Möller, artisten Anis Don Demina och schlagerdrottningen Charlotte Perrelli fick varsin oväntad överraskning.

Perrelli fick avsluta hela showen och när hon satte sig i stolen och inväntade sin överraskning fick tittarna se en förväntansfull stjärna.

Foto: TV4

Inför söndagens avsnitt hade Perrelli publicerat ett inlägg om sin medverkan i programmet i sina sociala medier. På Instagram, där den folkkära artisten har över 180 000 följare, lade hon upp flera bilder där det bland annat framgick vilken artist som skulle överraska henne i Secret Song Sverige som senare skulle sändas i tv.

”Så känslosamt. Och sååå vackert!!!”, skrev Perrelli bland annat i inlägget.

I bildspelet som Perrelli lade upp kan man se att det är artistkollegan Linda Pritchard som gömt sig i kulisserna för att överraska.

Detta har fått tittare att reagera.

”Men varför lägga ut detta innan programmet ens varit , nu spoila du ju hela grejen”, skriver en av Perrellis följare i en kommentar till artistens Instagram-inlägg.

”Man vill ju inte heller veta vilka som ska överraska i förväg”.

”Synd att du lägger ut detta innan det här sänts. Är ju lite spännande för oss som tittar också”, skriver en annan tittare.

Nu väljer Perrelli själv att svara på kritiken.

”Vad? Har inte skrivit vem som överraskar el vilken sång? Och det är det de går ut på….”, skriver Perrelli och möts av förståelse från sina följare.

Linda Pritchard. Foto: TV4

”Så innerligt vackert”

Hur som helst har Perrelli även fått massor av kärlek i sociala medier efter sin medverkan i programmet.

”Mina tårar föll. Det var så innerligt vackert Charlotte. Så värd du är att få denna vackra kärleksförklaring för den fina människa du är”, skriver en av många berörda tittare i en kommentar till inlägget.

– Det var fantastiskt att få göra den, sade Linda Pritchard i programmet och fick massor av hyllningar av Perrelli.

Känslosamt även för Perrelli. Foto: TV4

Vad tycker du om Secret Song Sverige? Skriv gärna en kommentar.