Kritiken mot Dino i ”Bonde söker fru” – efter plågsamma beteendet: ”Han får fan bestämma sig…”

Efter det svåra beslutet om vem som skulle få vara kvar hos bonden Dino Choreftis i ”Bonde söker fru – Jorden runt”, har kritik väckts bland tjejerna.

Nu menar de att han faktiskt får ta och bestämma sig innan han meddelar dem om vem som får lämna gården.

I ”Bonde söker fru – Jorden runt” får vi följa med ut i världen när hoppfulla bönder söker sin livs kärlek.

Programmet leds som vanligt av Linda Lindorff och nu har den svenska landsbygden bytts ut mot vingårdar i Kalifornien och travanläggningar runt Paris.

En av de bönder vars resa vi får följa i denna säsong är Dino Choreftis, 49. Han bor på Rhodos där han odlar oliver och andra frukter och grönsaker. Det är svårt att inte avundas över hans fantastiska tillvaro på den soliga ön.

Flera kvinnor har sökt sig till Rhodos för att få en chans att vinna Dinos hjärta. Men bara några få har fått chansen.

Svåra beslutet

I gårdagens avsnitt så behövde Dino skicka hem en av tjejerna. Fyra skulle alltså bli tre. Men det skulle visa sig bli ett mycket svårt val för olivbonden.

När valet till slut endast stod mellan två av tjejerna – Jessica och Ida – så valde att han att försöka göra valet enklare genom att be dem att motivera för honom varför de skulle få stanna.

Detta ledde till mycket känslor, framför allt hos Ida, som bröt ihop framför kameran.

– Jag är ju här för att jag vill hitta min stora kärlek, och jag tror att det är du, säger Ida i programmet och brister ut i gråt.

– Jag vill att du ska följa ditt hjärta. Jag tror ändå att du vet att det jag känner för dig är genuint, och jag är som sagt här för att hitta min stora kärlek och jag tror att det är du. Men du måste också känna att det finns en chans att det är jag, fortsätter hon.

Efter en stunds velande så väljer Dino till slut Ida som får stanna kvar.

Bonde söker fru jorden runt
Foto: TV4

Kritiken mot Dino

Men av de som fick stanna kvar så blev stämningen aningen spänd. De tyckte inte att det var rätt gjort av Dino att be dem motivera själva.

– Jag tyckte att det var helt fel, han får fan bestämma sig innan valen. Ska vi behöva ha en föreläsning om varför vi ska få stanna? Då kommer han gå på känsla, det blir helt jävla knas. Ska han mitt i valet börja fundera? säger Emma-Li i programmet.

– Inför nästa val… ska jag behöva förbereda för något jävla tal då för att man inte ska behöva åka hem? Det får han ha rett ut innan valen, orättvist mot oss, fortsätter hon.

Via den här länken kan du ta del av klippet –>

Vad tänker du om Dinos beslut att låta tjejerna motivera själva varför de skulle få vara kvar? Skriv gärna dina tankar i en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev