Foto: Ica, Youtube/TT

Kryptiska beskedet om Gunilla Perssons framtid i Ica-reklamen – bryter tystnaden efter frånvaron

Hon gjorde ett omtalade intåg i Ica-reklamen förra veckan.
Men i veckans avsnitt finns Gunilla Persson inte med i såpan.
Nu ger matjätten ett nytt, kryptiskt besked om Hollywoodfruns framtid.

Det var i förra veckan som Gunilla Persson, tv-profilen och modellen känd från ”Svenska Hollywoodfruar”, överraskade klev in i Ica-reklamen.

Tv-historiens längsta reklamsåpa – utsedd av Guinness rekordbok redan 2007 – utökades därmed med en färgstark profil. I klippet fick tittarna se hur Perssons karaktär ”Nilla” presenterades som Ica-Stigs (spelad av Björn Kjellman) sambo(?).

Även i nya reklamfilmen vankas det kärlek, och den här gången är det Suzanne Reuters karaktär Ica-Stina som blir uppvaktad av en kund.

Suzanne Reuter i Ica-reklamen. Foto: Ica/Youtube
”Ica-Stina” (Suzanne Reuter) får plötsligt en beundrare i reklamsåpan. Foto: Ica/Youtube

– Det stämmer, det är kärlek i luften i veckans reklamfilm, där Ica-Stina och hennes beundrare har en fin dialog om veckans stammisvaror, säger Sofia Swärd, projektledare på Ica, till Nöjeslivet.

Samtidigt står det klart att Gunilla Persson inte syns i reklamen – men matjätten ger samtidigt ett kryptiska besked om Hollywood-tv-profilens framtid i såpan.

LÄS MER: Gunilla Perssons starka ord om återföreningen med Suzanne Reuter – efter insatsen i Ica-reklamen

Icas kryptiska besked om Gunilla Persson

STOCKHOLM 2015-02-02 Hollywoodfrun Gunilla Persson medverkar i tv-programmet "Realitystjärnorna på godset". Foto: Robin Haldert / TT
STOCKHOLM 2015-02-02 Hollywoodfrun Gunilla Persson fotograferad i samband med medverkan i tv-programmet ”Realitystjärnorna på godset”. Foto: Robin Haldert / TT

En öppning finns nämligen för att Gunilla Persson kommer finnas med flera gånger.

– Gunilla Persson, som ju var Ica-Stigs sambo i förra veckans film, är inte med Stig på jobbet i veckans film men det kan hända att man kan få mer inblick i hans liv utanför Ica-butiken framöver, säger Sofia Swärd.

Även Gunilla hintar nu om en återkomst i reklamserien.

– Vi ses snart igen, skriver Persson till en bild från Nöjeslivets artikel om hennes intåg i Icas reklamsåpa, på Instagram story under måndagen.

Gunilla Persson i Ica-reklamen. Foto: Youtube