Lasse Kronérs stora glädje – Doobidoo är Sveriges mest populära tv-program: ”Glad och extremt tacksam”

Succésagan fortsätter.
Lasse Kronér behåller greppet om tv-tittarna – och ”Doobidoo” är fortsatt Sveriges mest populära program.
– Jag är naturligtvis glad och extremt tacksam att vi år efter år fortsätter att leverera ett program som folk tycker om, säger Kronér till Nöjeslivet.

Foto: Janne Danielsson /SVT

1 347 000 tittare valde att tillbringa fredagskvällen med Lasse Kronér, Jessica Andersson, David Lindgren och de andra i SVT1.

Det innebär att ”Doobidoo” för andra veckan i rad är Sveriges mest populära tv-program. På andra plats kom SVT:s ”Fråga Lund” med cirka 1,2 miljoner tittare, följt av ”Skavlan” på 1,15 miljoner tittare.

Även ”Idol” tar sig upp på listan med omkring 830 000 tittare. Men det är alltså ”Doobidoo” som behåller greppet om de musikintresserade tittarna.

Tittarnas dom efter ”Doobidoo”-premiären

Efter programmet var det hundratals tittare som hörde av sig till Nöjeslivet via Facebook för att hylla Kronér och deltagarna.

”Alltid lika bra, som från starten då Dobbidoo började sändas. Superbra underhållning”, skriver en tittare i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Helt underbara program! Mycket skratt och skoj, det behövs i dessa tråkiga tider!”, skrev en annan tittare.

LÄS MER: Kronérs karriärbeslut – efter alla år på SVT

Kronér efter succén: ”Otroligt glad”

År efter år har underhållningsprogrammet som spelas in i en studio i Göteborg under ledning av den glädjespridande programledaren Lasse Kronér behållit sin miljonpublik.

– Jag är naturligtvis glad och extremt tacksam att vi år efter år fortsätter att leverera ett program som folk tycker om. Och otroligt glad att vi lyckas förnya det lite lite varje år så att det fortfarande känns fräscht och innehåller sådant som får oss alla att skratta, säger Kronér till Nöjeslivet.

Foto: Bo Håkansson, Bilduppdraget /SVT

I år firar programmet 15-årsjubileum – och Kronér har varit med under alla dessa säsonger. Han tycker fortfarande att det är lika roligt att spela in programmet.

– Jag har bestämt mig för att sluta med det när jag inte själv känner att det är roligt och dit har inte jag kommit än och är såklart tacksam att den stora publiken än så länge tycker även dom att det är på det viset.

Nu skickar vi vår uppskattning till Lasse Kronér och hela "Doobidoo"-gänget för härlig fredagsunderhållning! 😄❤️👍

Posted by Nöjeslivet on Friday, September 18, 2020

LÄS MER: Därför skickar Lasse Kronér en känga till svenska artisteliten: ”Allvarligt talat”

Dela gärna vidare artikeln om du också uppskattar fredagsunderhållning med ”Doobidoo”!

På fredag sänds det tredje avsnittet för säsongen klockan 20.00 i SVT1 och då kommer gäster som Anders och Kerstin Lundin och Linda Bengtzing och Erik Segerstedt.

Foto: Bo Håkansson, Bilduppdraget/Janne Danielsson, SVT