Leif GW Persson stoppad i Nyhetsmorgon – tittarna rasar

Inslaget med Leif GW Persson i Nyhetsmorgon stoppades i sista sekund.

Nu rasar tittarna mot TV4.

– Vi förstår att många av er blev besvikna, skriver kanalen på Facebook.

Sveriges mest populära kriminolog Leif GW Persson var inbjuden till söndagens Nyhetsmorgon. Tanken var att han skulle ge sin syn på det uppmärksammade rån tidigare i januari då sex hundvalpar stulits.

Men trots att tittarna blivit lovade Leif GW Persson i rutan gick de miste om inslaget. Intervjun ställdes nämligen in, vilket fick flera tittare att rasa i sociala medier.

– Leif GW skulle prata om valpstölden som varit, vart tog det vägen? Inte ett ord nämndes om det, kommenterar en tittare på TV4:s Facebook.

En annan skriver:

– Nu är vi massor som suttit och segat oss igenom nyhetsmorgon för att höra vad som händer i valpstölden, och inte ett ord (bortsett från reklam för det)?!? Varför?!?

TV4: Därför visade vi inte inslaget med Leif GW Persson

TV4 har nu valt att svara alla upprörda tittare för att Leif GW Persson aldrig dök upp. Och de ber om ursäkt.

– Vi förstår att många av er blev besvikna för att vi inte hann med att prata om valpstölden med Leif GW. Tyvärr blir det så ibland i direktsändning, att allt inte hinns med. Vi kommer att prata om valparna en annan dag, skriver kanalen i en kommentar.

Men flera tittare köper inte förklaringen. De menar att inslaget om valparna är extra viktigt i dagsläget då man ännu inte fått tag på rånarna.

– Valparna är förhoppningsvis vid liv och det kan vara avgörande att få ut information via TV. Jag tolkar det som ett ointresse från TV 4 och Leif GW. Besvikelse är ett alldeles för lamt ord. Uselt TV4!!!!!!!, rasar en tittare.

Börja söndagen med Anders Pihlblad. ☀Idag är det minnesdag för Förintelsens offer, och det uppmärksammar vi under…

Posted by Nyhetsmorgon on Saturday, 26 January 2019

Sjuveckorsvalpar stulna i Kristianstad

Det var den 10 januari som sex valpar av rasen golden retriever stals från en Kennel i närheten av Kristianstad.

– I samband med det grova rånet tillgreps sex valpar av rasen golden retriever. Det var sjuveckorsvalpar och de kostar ungefär 15 000 kronor styck, sa Peter Frostlund, inre befäl på polisen i Kristianstad till Kristianstadsbladet.

Vad tycker du om detta? Lämna gärna en kommentar på Facebook!