1 år efter vinsten i Let’s dance – därför stoppas Kristin Kaspersen från att återförenas med Calle

Kristin Kaspersen gör comeback i ”Let’s dance”.

Ett år efter succén i tv-showen kommer fjolårets vinnare tillbaka.

Men hon stoppas från sin tidigare danspartner Calle Sterner – och i stället kommer de forna vinnarna nu tvingas ställas mot varandra!

Nu förklarar TV4 anledningen till beslutet, skriver Hänt.

Alla som drömt om en återförening mellan Kristin Kaspersen och Calle Sterner kan sluta. Nu rapporterar Hänt att TV4 tagit ett annat beslut inför Kaspersens comeback i programmet.

Det var under fjolåret som Kristin gjorde stor succé i ”Let’s dance”. Till slut stod det mellan henne och Magdalena Forsberg i kampen om den åtråvärda ”Glasskon” – en trofé som blev Kristins efter stort drama i den direktsända finalen!

Kaspersen gör comeback – dansar i trio i Let’s dance

Nu står det klart att Kaspersen gör comeback i programmet. I lördagens avsnitt kommer flera favoriter från förr tillbaka till ”Let’s dance” för att förstärka underhållningen. Utöver Kaspersen kommer även tre andra gamla finalister tillbaka: nämligen Anton Hysén, Jessica Andersson och Daniel Norberg.

De respektive tidigare finalisterna ska dansa tillsammans med varsitt danspar i tävlingen på fredagen. Men för Kaspersen blir det ingen återförening med sin tidigare danskollega Calle Sterner, som i år tagit sig till kvartsfinal i par med skådespelaren Sussie Eriksson. I stället kommer Sussie och Calle att få dansa i trio med Anton Hysén i en rumba.

Kaspersen får den här gången i stället dansa med schlagervinnaren John Lundvik och danskollegan Linn Hegdal. Därmed blir hon motståndare till Calle Sterner i kampen om kvällens röster!

Men varför blir det ingen återförening mellan Kristin och Calle – nu när läget ändå finns och de gjorde så stor succé i fjol?

Nu förklarar TV4 upplägget.

– Konstellationen av de tidigare finalisterna till triodansen har satts ihop utifrån vad som blir bäst för innehållet i programmet, säger Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Let’s dance”, till Hänt.

Artisten Jessica Andersson kommer få dansa i trio med Anders Svensson och Maria Zimmerman, medan humorprofilen Daniel Norberg förstärker Jan Björklund och Cecilia Ehrling Danermark.

”Let’s dances” kvartsfinal avgörs på fredagskvällen klockan 20 i TV4.

Vi hoppas att alla dansare kommer få en fin kväll och att de bjuder tittarna på underhållning utöver det vanliga!

Vad tycker du om ”Let’s dance”? Vem är din favorit? Skulle du vilja se Kristin och Calle dansa igen? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!