Foto: Instagram/TV4

Anders Svensson visar upp sanningen bakom Sussie Erikssons fasad – som tittarna inte får se i Let’s dance

Tre danspar ska bli två.

På fredagskvällen gör fotbollsstjärnan Anders Svensson, skådespelaren Sussie Eriksson och artisten John Lundvik upp i ”Let’s dances” semifinal 2020.

Även om kändisarna är konkurrenter i själva danstävlingen, så tycks de vara goda vänner när kamerorna släcks. Det visar sig inte minst på sociala medier, där många av årets deltagare har visat upp hur pass god stämning de har mellan varandra.

En av alla de som tycker om att visa upp just detta är tidigare landslagshjälten Anders Svensson.

På Instagram delar han ofta med sig av olika saker som händer bakom kulisserna i programmet – till tv-tittarnas stora glädje. Allt får inte plats i själva tv-programmet, och då tycker nog många att det är trevligt att få se hur profilerna har det när kamerorna släcks.

Nyligen lyckades Anders Svensson med konststycket att ”avslöja” sin kollega Sussie Eriksson… På ett humoristiskt och hjärtligt vis!

”Magiskt att få skjuts av den underbara Sussie Eriksson som (efter lite städ) hade plats i bilen”, skriver Anders på Instagram där han har lagt upp två bilder – först denna:

Och om man trycker på pilen till höger i bild får man sedan se den andra bilden – som visar hur Sussie har det på insidan av bilen.

Foto: Instagram/@iamanderssvensson

”Hahahahaha🙌😍 tur att du är så snäll”, skriver Sussie Eriksson i ett svar till Anders avslöjande bilder.

Flera av de som har kommenterat skriver att de känner igen sig själva och sina egna bilar – hur det kan se ut på insidan.

Det ska profilerna dansa i Let’s dance-semifinalen

I veckan har deltagarna arbetat hårt med sina nummer. På fredagskvällen avgörs semifinalen i direktsändning i TV4. Sussie Eriksson och Calle Sterner går ut sist och ska dansa en tango.

– Vi jobbar så otroligt hårt, många timmar per dag. Kroppen slits och det mentala får stryk oavbrutet. Det är mycket att hålla ordning på och mycket som krävs av en i semifinalen, säger Sussie Eriksson till TT, enligt BLT.

Fotbollsstjärnan Svensson medger att han har tvivlat på sig själv under resans gång – eftersom han inte alltid fått de högsta jurypoängen.

– Vi är ju inte dansproffs och vi kommer med olika förutsättningar. Hade det här varit en ren danstävling hade jag aldrig varit i semifinal. Jag har legat i botten poängmässigt, även om danserna och poängen har blivit bättre, säger Anders Svensson till TT.

Men trots det står han alltså nu i semifinal, och hoppas kunna ta sig till den stora finalen som avgörs nästa vecka.

– Det är fortfarande jobbigt att stå där och känna att man är mycket sämre. Det är någonting jag måste jobba med. Jag gillar inte att utsätta mig för någonting som jag vet att jag inte behärskar. Men det har varit en utvecklande resa och jag hoppas att den fortsätter en vecka till, säger Anders Svensson som tillsammans med danspartnern Maria Zimmerman ska dansa en american smooth.

Även John Lundvik tävlar i fredagens semifinal och ska tillsammans med Linn Hegdal dansa en quickstep.

Semifinalen i ”Let’s dance” 2020 avgörs klockan 20.00 i TV4.

Ni är alla vinnare som har gått så här långt, Sussie, Anders och John! Tack för underhållningen så här långt, och lycka till! Dela gärna vidare om du också vill lyckönska dansparen – och skriv gärna en kommentar om vem du hejar lite extra på!