Aron Anderson bekräftar stora lyckan med Jasmine Takács – återförenas 2 år efter succén i Let’s dance: ”Så kul”

Succéduon återförenas!
Nu berättar Aron Anderson om lyckan med Jasmine Takács – två år efter framgångarna i Let’s dance.
– Ska bli så kul, skriver han.

Proffsdansaren Jasmine Takács har under årens lopp kommit att bli en tittarfavorit i Let’s dance. Hon har tävlat framgångsrikt med kändisdeltagare som friidrottsstjärnan Michel Tornéus och inte minst äventyraren och föreläsaren Aron Anderson. Under 2022 gjorde duon succé och skrev historia.

De dansade sig in då in i tittarnas hjärtan och gick hela vägen till kvartsfinal. Det var också första gången någonsin som tv-tittarna i Sverige fick se ett par dansa med rullstol i Let’s dance.

Artikeln fortsätter under bilden.

Aron Anderson och Jasmine Takacs i Let’s dance. Foto: TV4

I den senaste säsongen fick tittarna se när Jasmine tävlade tillsammans med komikern och radioprofilen Kodjo Akolor.

Utanför Let’s dance-bubblan är Takács sedan många år en framgångsrik, professionell dansare med världen som arbetsplats.

Jasmine Takács planer efter Let’s dance

I en intervju med Nöjeslivet har hon tidigare berättat om planerna efter Let’s dance-säsongen. Hon hade då dragit upp storslagna planer med sin danskollega tillika vän Aaron Brown, som hon också tävlat med i ”Britain’s Got Talent”.

– Sen vill jag och min professionella danspartner, Aaron Brown, flytta till USA och jobba där. Nu har vi bott i London i 15 år, Dubai i tre år säsongsvis. Nu är det så här att nästa steg blir nog USA, sade Takács till Nöjeslivet då.

Men att få dansa hemma i Sverige i exempelvis Let’s dance och även i showen ”Dance The Night Away” är någonting hon sätter högt värde på.

– Eftersom jag bott utomlands sen jag var 18 i princip känns det speciellt att få komma hem, att vara här i tre-fyra månader och göra något på hemmaplan. Att prata svenska, umgås med svenska kändisar och dansare, och bara vara en del av den här bubblan. Självklart att få vara med min familj är jättetacksamt eftersom ibland, förr i tiden, kände man se dem vartannat år när det var mycket jobb. Det känns alltid speciellt att få vara hemma lite. Det är väldigt mysigt. Sverige är ju fantastiskt, sade Jasmine Takács då.

Nu står det klart att Jasmine ska dansa inför publik i Sverige igen – och det tillsammans med en gammal bekant från Let’s dance!

Artikeln fortsätter under bilden.

Aron Anderson, jasmine takacs
Foto: TV4

Då återförenas Aron med Jasmine – på Södra teatern

Aron Andersson och Takács gör nämligen gemensam sak igen, och återförenas på dansgolvet.

– Jag ska dansa igen! Älskar verkligen detta minne från när jag och Jasmine dansade till minne av Saga på Let’s Dance. Den 4 mars på kvällen kommer jag dansa igen – ska bli så kul att vara med på show tillsammans med några av de grymma proffsen från Let’s dance, skriver Aron på Instagram och berättar att dansen kommer att bli av på Södra teatern i Stockholm inför publik.

– Vore så kul om ni ville komma!

Även Jasmine ser fram emot återföreningen med Aron på dansgolvet.

– Så kul att få ha med dig i showen och att vi ska dansa igen! skriver hon i ett svar på Instagram.

Detta kan bara bli bra! Succéduon återförenad!

Skriv gärna en kommentar om du vill lyckönska Aron och Jasmine.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev