Bara timmar innan direktsändning – nya omskakande sjukdomsbeskedet

Under tidigare veckor har Lance fått kämpa mot sjukdom efter sjukdom.

Nu skakar ett nytt sjukdomsbesked om tävlingen helt inför kvällens program.

 

Årets säsong av Let´s dance börjar gå mot sitt slut, men det innebär inte att hälsan är på topp för alla deltagare.

Säsongen har bjudit på flera omskakande händelser. Kristin Kaspersen slog i huvudet så illa att hon fick sy nio stygn och Lance kämpade med halsfluss och bihålsinflammation.

https://www.instagram.com/p/BxSpICjlYVq/

Nya sjukdomsbeskedet: ”Går på penicillin”

Men den senaste tiden har hälsan blivit bättre för Lance som gått på medicin, men läget ser helt annorlunda ut för hans danspartner Linn.

– Jag mår väldigt bra efter min penicillinkur. Nu ska jag inte ha något kvar i kroppen, om inte Linn har smittat mig igen. För nu är hon sjuk och går på penicillin, säger Lance till Aftonbladet.

Linn har alltså gått och blivit sjuk igen och dansparen har smittat varandra till och från, vilket gör att det är en hel del nerver inför kvällens sändning.

Lance om danspartnern: ”Hon är van”

– Hon är van, hon har fått smeknamnet halsfluss- Linn nu eftersom hon har halsfluss hela tiden. Så hon klarar det tror jag, säger han till tidningen.
https://www.instagram.com/p/BxStiKPlzPq/

Finalen som är två veckor bort har också satt en hel del press på deltagarna.

– Jag känner lite extra press men jag försöker att inte tänka på det så mycket. Jag får helt enkelt lita på min danspartner. Det kan bli vilka två som helst till finalen, alla är så himla duktiga, säger han till tidningen.

Nu får vi hoppas att allting kommer gå bra inför kvällens sändning Lance! Skicka dina styrkekramar genom att trycka på gilla-knappen!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat