Här tar Dan Ekborg över dansgolvet helt och får publiken att jubla – trots hälsokamp

Här visar Dan Ekborg vem som äger dansgolvet.

Många har längtat och sett fram emot årets säsong av Let´s dance, inte minst sedan uppgifter kommit om flera deltagare till årets säsong från olika källor. Men sedan en tid är alla namn klara för allmänheten och en av de som är mest folkkära är skådespelaren Dan Ekborg.

Men hans medverkan för också med sig en hel del komplikationer. Skådespelaren måste nämligen, efter besked från läkare ändra om hans medverkan.

På plats kommer nämligen skådespelaren stöttas av läkare som finns på plats i publiken.

– Det är inte så mycket syre där inne så man får helt enkelt se till att ladda med sprejer, säger Dan Ekborg till Expressen.

Ikväll är det dags för premiär av årets Let´s dance. Men Dan Ekborg har en svår kamp bakom scenen. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Dan Ekborg: ”Testa sina gränser”

Skådespelaren lider nämligen av kol och har en protes i knät, tvingas medicinera inför direktsändningen.

Nu avslöjar han den hårda kampen med hälsan under repetionerna.

– Jag tycker att det gick jättebra men det var jobbigt. Har man kol så är det inte så där otroligt lätt. Kol och protes, jag har rubbet. Men jag tycker att det är kul, man ska testa sina gränser, säger Dan Ekborg till tidningen.

”Det är inte så mycket syre där inne”‚ säger Dan Ekborg om hårda träningen.  Foto: MAJA SUSLIN / TT

”Fan vad andfådd jag blev”

Och att komma ihåg att ta de viktiga medicinerna är extra speciellt att komma ihåg inför de hårda träningstillfällena.

– Det är inte så mycket syre där inne så man får helt enkelt se till att ladda med sprejer. Man får inte glömma att ta sprejer och sånt, i dag hade jag glömt det när vi gick in där. Och så tänkte jag ”men vad andfådd jag blev. Ja, men det finns botemedel”, säger han till Expressen.

Ta hand om dig Dan! Vi ser fram emot att få se dina dansmoves! Tryck på gilla-knappen för att skicka styrkekramar till underbara Dan Ekborg!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat

Exit mobile version