Foto: TV4/Youtube

Carin da Silvas ilska – förra Let’s dance-profilen polisanmäler: ”Jag hade panik”

Carin da Silva drabbades av mardrömmen.
Nu berättar den förra Let’s dance-profilen om ilskan efter upptäckten.
– Jag hade panik ett tag, skriver hon på Instagram.

Hon gjorde stor succé med sin humor, underbara energi och sitt härliga leende. Men framför allt dominerade Carin da Silva på dansgolvet.

Under de tre första säsongerna av Let’s dance var hon en del av dansgänget i TV4. Som bäst blev det en tredjeplats i tävlingen med skådespelaren Viktor Åkerblom Nilsson 2006.

Foto: TV4/Youtube

Efter karriären i Let’s dance har da Silva bland annat arbetat som programledare i både radio och tv. Hon är numer aktuell med egna podcasten ”Våra sanningar” med Vivi Wallin och är bosatt i Bryssel.

Dessutom har hon en populär blogg hos Måbra där hon nyligen berättade att hon skakats av ett misstänkt bedrägeriförsök.

Carin da Silva drabbad av bedragare

Det var i fredags som Carin da Silva på sin blogg meddelade att hennes Instagram-konto blivit kapat.

”Mitt instagramkonto, som är min verksamhet, mitt arbete, något som jag arbetar med varje dag i 7 år, kämpat för att få mina 100.000 följare, ligger nu i händerna på någon annan. Jag får hotfulla mail och de kräver mig på pengar”, skrev Carin i sin blogg på Måbra.

Den tidigare Let’s dance- och Bäst i test-profilen förklarade att hon polisanmält det hela och fått hjälp att ta tillbaka kontot.

På lördagen meddelade Carin att det hela var löst.

”Jag har äntligen fått tillbaka mitt Instagramkonto efter att det varit hackat i 24h. Jag fick hotmail av hackarna och de krävde mig även på pengar (har polisanmält) men jag fick också väldigt mycket kärlek och hjälp av er där ute. Tack snälla!!! Jag hade panik ett tag då detta är min verksamhet, min inkomstkälla, ett konto jag jobbar hårt med varje dag men nu är allt som det ska igen. Fy för oärliga människor! Massa kärlek och lördagslycka från mig till er världens bästa följare”, skriver Carin på Instagram.

Minns ni hur det såg ut när Carin dominerade dansgolvet i TV4:s ”Let’s dance”? Här tillsammans med Viktor Åkerblom Nilsson i en cha-cha.

Saknar du också Carin i ”Let’s dance”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!