Carolas nya tunga bakslag – öppnar nu upp om sorgen

Foto: Instagram/TV4

Efter avhoppet i ”Let’s dance”.
Nu berättar Carola Häggkvist om tunga sorgen i familjen.

Carola Häggkvist har under det senaste dygnet skapat stora rubriker efter att hon valt att dra sig ur ”Let’s dance”.

Detta kom som en chock för de flesta, särskilt eftersom hon hittills har gjort det så bra i danstävlingen. Lördag efter lördag har hon fått beröm och applåder – både från juryn och tv-tittarna som röstat henne vidare i tävlingen.

Foto: TV4

Dermot Clemenger i dansjuryn sade till och med en gång att Carolas dans var dansen som ”hela svenska folket väntat på”.

Men hälsan sätter nu alltså stopp för ytterligare deltagande. Carola valde att lyssna på sin kropp, och på tisdagen drog hon sig tillbaka.

Detta är inte det enda som har varit tufft i Carolas liv nyligen, avslöjar hon i ett nytt inlägg på Instagram.

Carolas nya bakslag efter Let’s dance-beskedet

Efter att chockbeskedet att hon lämnar Let’s dance lättade stjärnan sitt hjärta via flera inlägg på Instagram – för att förklara för fansen och tittarna om hennes situation.

Foto: TV4

Carola skriver bland annat att hon lider av trötthetssyndrom och att läkare ordinerat henne vila.

Hon var helt ärlig med att det var ett svårt beslut att fatta, och nämnde bland annat att hon är ensamstående mamma och har ett ansvar att ha energi kvar till sitt barn.

Carola målade också bilden av ett enormt högt tempo och att hon hade tagit upp detta med produktionen.

”Jag har reagerat ett flertal gånger över det tuffa tempot till produktionen men fått till svar att så är upplägget”, skrev hon på Instagram.

STOCKHOLM 20210316 Årets upplaga av Let´s dance 2021 presenterades vid en pressträff i Stockholm på tisdagen. Carola Häggkvist med danspartnern Tobias Karlsson Foto: Jonas Ekströmer / TT

Hon skriver också om flera skador och att hon har upplevt både aptitlöshet och sömnsvårigheter på grund av stress.

Efter att ha delat två inlägg om bakgrunden till avhoppet delade Carola sedan även ett inlägg där hon berättade att hon borde vila. Hon ska tala med en doktor för att få hjälp att hantera stress och för att bearbeta förtryckta känslor.

Sedan berättar hon en tråkig nyhet.

Katten dog

Det visar sig att den folkkära artisten inte bara har haft en tuff tid i danstävlingen, stress och hälsan. På fredagen i förra veckan förlorade hon en fyrfotad familjemedlem.

”Min väninna Bentes hund Cindy var med mig på bryggan idag. Har ej hunnit skaffa hund – mitt i allt. Vår gulliga o charmiga skogskatt ’Busis’ fick lämna oss hastigt i fredags pga sjukdom. Busis blev 17 år och hon saknas oss djupt. Allt har sin tid”, avslutar Carola till bilden ovan.

Hon passar också på att önska sin ersättare Kristina ”Keyyo” Petrushina lycka till i ett nytt inlägg:

Nu skickar vi massor av styrka till Carola – jag är säker på att hon uppskattar det. Skriv gärna några uppmuntrande ord i kommentarsfältet på vår Facebook-sida.

Exit mobile version