Foto: TV4

Carolas okända skada i Let’s dance – stjärnan i drama bakom kulisserna före avgörandet

Carola Häggkvist har skadat sig under repetitionerna i Let’s dance.
Nu visar hon upp bandaget bakom kulisserna – och kommer med lugnande besked till tittarna.
– Det läker fint sen i går, skriver stjärnan.

”Let’s dance” innebär inte bara ett par minuters dans inklusive glitter och glamour i tv-rutan på bästa sändningstid för kändisdeltagarna.

Bakom kulisserna pågår ett intensivt arbete där deltagarna lägger ner massvis med träningstimmar för att förbereda koreografin som sedan visas i direktsändning i TV4 på lördagskvällarna.

Foto: TV4

För artisten Carola Häggkvist, som hittills varit en av de som fått allra högst poäng från dansjuryn i programmet, innebar detta i veckan att hon skadade sig. Nu berättar stjärnan om skadan som uppstod utanför tv-rutan.

På sin Instagram skriver hon:

Foto: TV4

”Här övas det på i full fart trots nya skador med några fingerstukningar. Det läker fint sen igår och nu ska vi få till några härliga ’akrobatiska övningar’ som Tobias koreograferat som känns suveränt och jätteläskigt på samma gång! Solen skiner och jag är så glad över att jag får tillägna kommande dans till en mycket speciell person”, skriver Carola Häggkvist på Instagram.

I programmet dansar hon tillsammans med tittarfavoriten Tobias Karlsson. På sin Instagram story utvecklar hon om skadan som hon också visar upp för tittarna – hon är ordentligt omlindad och har som en liten boll på handen.

Foto: Instagram story

– Jag vet, jag har skadat fingret eller handen. Det här är en mandarin…, säger Carola på Instastory och blickar ner mot sin inlindade hand.

– Nej men jag skadade den lite grann bara, sträckte den på något sätt. Men det går framåt och kul blir det. Det är så proppat med coola, svåra, fina rörelser, säger hon.

Stort lycka till på lördag, Carola och Tobias!

Vem är din favorit i årets ”Let’s dance”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida.